Madariņa testē Happy

Madariņa testē Happy

25. Oct 2018, 15:36 Madaras mamma Madaras mamma

Happy produkcija Madariņai nav sveša, jo kopš dzimšanas Madariņa lieto Bella Happy autiņbiksītes.

Šoreiz mums tika sniegta iespēja testēt četrus Happy produktus – šampūnu, gēlu ķermenim un matiem 2&1, ķermeņa eļļu un sejas krēmu.

Tā kā Madariņa piedzima ar gariem matiem, kas izraisīja ne vienu vien komplimentu no apkārtējiem cilvēkiem, tad jau no pašas dzimšanas mums bija nepieciešamība Madariņai mazgāt matus. Iepazītais Happy zīmols noteikti mudināja izvēlēties Happy šampūnu. Jāsaka atklāti, ka šis šampūns mūsu vannas istabā ir iekarojis savu pastāvīgo vietu un atrodas tur jau 6 mēnešus. Lai gan uz šampūna rakstīts, ka to var lietot sākot ar viena mēneša vecumu, mamma ņēma atbildību uz sevi, mazgājot Madariņas matus ar Happy šampūnu jau no pirmajām dzīves nedēļām. Un mums patīk! Puto mēreni, smaržo viegli, patīkami, neuzbāzīgi. Un, protams, nekaitīgums bērnu actiņām ļoti daudz ko nozīmē!

Pārējie trīs produkti Madariņai bija pavisam kaut kas jauns. 

Happy gēls ķermenim un matiem gan tiek izmantots tikai ķermenim (jo matiem mums ir šampūns). Jau atkal patīkamā, neuzbāzīgā smarža. Dozators ērts un funkcionāls, lai, mazgājot mazuli, varētu visu izdarīt ar vienu roku, patīkams un maigs Madariņas ādiņai. Piebildīšu, ka Madariņa vannojas katru vakaru. Ikvakara vannas rituāls tiek ievērots jau kopš dzimšanas. Tas noteikti palīdz labāk sagatavoties miedziņam. Un tagad Madariņas lielais pirms miedziņa draugs ir arī Happy gēls ķermenim un matiem, jo tīra ādiņa pēc ikdienas piedzīvojumiem ir viens no priekšnosacījumiem labam miedziņam.

Madariņa ar mammu paspēja izmēģināt arī Happy eļļiņu. Kādā lietainā dienā mums nesanāca iziet ārā. Piebildīšu, ka Madariņai ļoti patīk gulēt ārā. Diemžēl mammas nesagatavotība šādiem laikapstākļiem izjauca ikdienas pastaigu. Rezultātā dienas ritms izjucis, miegs nekāds, Madariņai dusma klāt! Nu ko! Mamma improvizē un ņem palīgā Happy eļļiņu. Neliela masāža un nogurums klāt! Eļļiņa ir patīkama ne tikai zīdaiņa ādiņai, bet arī mammas. Laikam jau Madariņas mamma eļļiņu vairāk izlietos savām vajadzībām, jo ir patīkami palutināt arī sevi pēc šī lielā un nozīmīgā darba – bērniņa gaidībām. Tā nu mēs abas ik pa laikam labprāt ieziedīsimies ar Happy eļļiņu. Ļoti novērtēju, ka šis produkts piemērots arī mammām.

Pietuvojoties aukstajam laikam, biju aizdomājusies par Madariņas sejas ādas aizsardzību no ārējās vides kaitīgajiem faktoriem. Madariņa parasti pa dienu dodas pastaigās divas reizes. Tāpēc par Happy sejas krēmu biju īpaši priecīga, jo nebiju paspējusi sarūpēt tādu Madariņai. Lietojam to jau aptuveni nedēļu. Sākumā biju nedaudz skeptiska, jo bija bail, kā Madariņas ādiņa reaģēs uz krēmu. Biju ļoti priecīga, ka Madariņas ādiņa reaģēja labi, nebija izsitumu, iekaisumu vai visādu citādu nepatīkamu reakciju. Domāju, ka esam atraduši savu draugu-krēmu āra pastaigām. Krēmiņš noteikti palīdzēs saglabāt maigu, zīdainu bērniņa ādiņu pēc ilgajām āra pastaigām.