Lieli notikumi maza bēbīša dzīvē

Lieli notikumi maza bēbīša dzīvē

05. Jun 2019, 15:43 Zanite Zanite

Kristības- tas ir viens liels notikums mazā cilvēka dzīvē. Un šonedēļ mēs nokristījām savu mazulīti. Vecākā māsa mums arī ir kristīta to izdarījām jau viņas dzīves trešajā mēnesī. Tad jaunāko nokristījām tikai tagad piecos pilnos mēnešos. Vecākās māsas kristības apvienojām ar tā saucamajiem bērnības svētkiem, ko kadreiz svinēja lai atrādītu visiem mazulīti. Jo tā kā visi mūsu radi diemžēl nedzīvo vienā pilsētā, tad ir diezgan grūti visus apciemot un pie visiem aizbraukt. Tad vismaz kristības ir notikums lai visiem sanāktu kopā un apskatītu mazulīti. 

Ļoti liela atbildība ir pareizi izvēlēties krustvecākus. Mēs jau no sākuma zinājām ka mūsu abām mazulītēm būs vieni un tie paši krustvecāki, tā kā ar to mums problēmas nebija. Jo paņēmām manu brāli un vīra māsu. Tā kā mums bērnībā ar brāli bija katram savi krustvecāki, bet vienalga mēs visus četrus saucām vienmēr par krustvecākiem nedalījām brāļa krustvecāki un mani krustvecāki, tad mūsu meitām būs vieglāk jo būs abām vieni krustvecāki. Un pēc pirmās meitas kristībām jau sapratām ka viņai ir ideāli krustvecāki un neesam kļūdījušies ar izvēli. 

Vakar mums bija vēl viens liels notikums. Uraaaa... mums iznāca pirmais zobiņš, ilgi gaidījām un beidzot ir klat. Kad pirmai meitai naca zobi, tad bija nelieli niķi bet nekas nopietna. Tad jaunākai meitai pat bija temperatūra un dažas negulētas naktis. Sakritība vai nē, vai sagadīšanās, bet biju aizmirsusi par dzintara krelēm. Kad acerējos un uzliku tad vairs nekāda temperatūra negulētas naktis un sāpes un zobs ir klat.

Tā kā drīz mums paliek jau seši mēneši tad jāsāk domāt par piebarošanu, ar vecāko meitu arī gaidīju sešus mēnešus un tikai tad saku piebarot, jo mans piens viņām pietiek un ar to labi pietiek lai kārtīgi ņemtos svarā. Tad drīz būs jāsāk meklēt dārzeņi ar kuriem sākt piebarot. Žēl ka nav rudens kad varētu aiziet uz dārzu un paņemt. Tad tagad man būs jāpadomā no kurienes ņemt pirmos dāzeņus piebarošanai jo savam bērnam jau vienmēr gribas dot to labāko.