Lekcija topošajiem un jaunajiem vecākiem: Ko darīt, ja bērniņš ir slims?

Lekcija topošajiem un jaunajiem vecākiem: Ko darīt, ja bērniņš ir slims?

02. Jan 2023, 15:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad ģimenē ienāk bērns, jaunajai ģimenei sākas jaunas rūpes- ikdienas aprūpe, pastaigas, vannošana, barošana. Bet reizēm šo jauko laiku aptumšo fakts, ka mazulītis ir saslimis. Jā, bēbīši var saslimt arī pirmajos dzīves gados. 

Lai cik ļoti mēs vēlētos pasargāt mūsu atvases, diemžēl tas pilnībā nav iespējams, tāpēc vienmēr labi ir būt sagatavotam šādās situācijās un ievērot profilakses pasākumus, lai zinātu,ko darīt, kad bērniņš ir jau saslimis.

Māmiņu Klubs aicina uz semināru topošajiem un jaunajiem vecākiem, lai gandrīz 2h garā lekcijā pastāstītu,ko darīt, kad bērniņš ir saslimis, liekot uzsvaru uz pirmo dzīves gadu, kad jaunajiem vecākiem, sevišķi tiem, kuri par tādiem kļuvuši pirmo reizi, ir tik daudz jautājumu!

Lekciju vadīs ģimenes ārste Jekaterina Āboliņa

Lekcijas laikā uzzināsi atbidles par aktuālakajām saslimšanām:

  • Saaukstēšanās: profilakse, paņēmieni mazināšanai un atveseļošanās;
  • Iesnas, klepus;
  • Drudzis, temperatūra;
  • Caureja, vemšana;
  • Infekciju saslimšans;
  • Sezonālās saslimšanas
  • Atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem

Ģimenes ārstei ir teorētiski un praktiski ieteikumi, kā vecākiem palīdzēt saviem bērniem, kādus medikamentus lietot un kā palīdzēt atveseļoties!

REZERVĒ VIETU ŠEIT->>>

Kā notiks kursi tiešraidē?

  1. Lai piedalītos tiešraides lekcijā, jāveic pieteikums tabulā.
  2. Pēc pieteikuma saņemšanas Māmiņu Klubs atsūtīs priekšapmaksas rēķinu, kas jāapmaksā līdz lekcijas sākumam, atsūtot maksājuma uzdevumu uz sandra.livmane@maminuklubs.lv
  3. Pirms tiešraides uz e-pastu tiks izsūtīts tiešraides links, kurš aktivizēsies noteiktajā lekcijas sākuma laikā. 

Kur notiks?

Tiešsaistē www.maminuklubs.lv

Cik maksā?

€ 12 par lekciju

Kas vēl būtu jāzina?

Pēc pieteikuma saņemšanas DIVU darba dienu laikā, Jums uz e pastu tiks nosūtīts priekšapmaksas rēķins un informācija par lekcijas norisi.

Māmiņu Kluba Vecāku Skola piedāvā arī citas ONLINE lekcijas un nodarbības   par topošiem un jaunajiem vecākiem aktuālām tēmām.

Māmiņu Kluba Vecāku skola aicina iegādāties arī Māmiņu Kluba E- lekcijas par topošiem un jaunajiem vecākiem aktuālām tēmām.

Arī turpmāk Māmiņu Kluba Vecāku skola piedāvās arvien jaunus kursus tiešraidē un kā video lekcijas! Sekojiet līdzi jaunumiem un esiet veseli!