KONKURSS: Iesaki precīzāko un labāko termometru!

KONKURSS: Iesaki precīzāko un labāko termometru!

18. Oct 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai atceries savu bērnību, kad desmit minūtes vajadzēja mierīgi gulēt ar termometru padusē, lai mamma varētu izmērīt temperatūru? Tagad šie laiki ir jau garām, jo termometru piedāvājums ir ļoti plašs, un temperatūru mazajam var izmērīt vien pāris sekunžu laikā ar bezkontakta termometru.

Cik viegli Tev veicās ar ideālā termometra atrašanu?

#KONKURSS: Komentāros parādi, kāds termometrs ir jūsu mājās! Pievieno termometra foto vai arī norādi tā ražotāju un modeli. Pastāsti arī, cik ļoti esi apmierināta ar savu pirkumu – vai termometrs ir precīzs un ērts?

INFO PAR TERMOMETRU PIEVIENO ŠEIT

Starp visiem atbilžu autoriem 30.oktobrī izlozēsim trīs laimīgos, kas balvā iegūs

LEGO DUPLO (10870)

Mazie dzīvnieku mīļotāji labprāt pieskatīs pašu izvēlētos lauku sētas dzīvniekus. Palīdziet novietot vistu sprostā, aizvest sivēnu un teliņu uz barotavu un pie ūdens spaiņa un noglaudiet draudzīgo kaķi! Pirmsskolas vecuma bērni bez grūtībām uzbūvēs vistu sprostu, un šādas darbības lieliski noderēs agrīno būvēšanas prasmju izkopšanā. Iekļautas četras dzīvnieku figūras.

PirmoreizMamma PirmoreizMamma 22. Oct 2018, 15:53

Mums labāko termometru tālu nebija jāmeklē - mūsmājās par labāko atzīts vecais labais "Dzīvsudraba"!
Sākotnēji, kad mazais cilvēciņš ienāca mūsu ģimenē skatījāmies arī uz dažādiem citiem, pēc ieteikumiem dzirdētiem, ātrākiem variantiem kā izmērīt bērnam temp. Tā bija, tikai mūsu gadījumā, lieka naudas izmešana un laika tērēšana, jo nevienu, kas 100% būtu precīzs, tā arī neatradām. Kad vairāk nemeklējām, dzirdējām daudz citas paziņas, kuras tomēr arī, lai gan uzticoties saviem elektriskajiem termometriem, tomēr mēdza pārbaudīt pēc tam bērnam izmērīto temperatūru ar dzīvsudraba termometru. Neteiktu , ka ilgā mērīšana ar šo termometru sagādātu kādas problēmas, kā termometrs, kas ķermeņa temp. nosaka pāris sekunžu laikā..
* kamēr mazais vēl ir bēbītis, ļoti ērti mazulītim termometru ielikt padusītē un panēsāt rokās cieši samīļojot, padziedot vai savādāk pievēršot, vai novēršot uzmanību no paša procesa
* arī miegā, nekādu problēmu, kamēr mazais saldi čuč, ieliekam padusītē, un bērniņš pat nejūt
* esot jau lielākam bērniņam, kam uzreiz interesē, kāpēc mamma man ko tādu ielikusi padusē, mēs varam citādi novērst uzmanību - paņemot grāmatu, paskatoties bildītes, padziedot, vai paspēlējot kādas pirkstiņ spēles.
Šāda ir bijusi mūsu pieredze. Jā, varbūt salīdzinājumā laiks ar dzīvsudraba termometru temperatūras noteikšanai aizņem maķenīt vairāk laika,taču, vai svarīgākais nav precizitāte, nevis ātrums? 😀

mamma88 mamma88 18. Oct 2018, 11:06

Mums ir geratherm classic ar galliju.
Vizuali vins atgadina veco labo dzivsudraba termometru(tads ka konkursa bilde),tikai ir viens bet!!!vina ir momenta janokrata ar to balto fliperi, jo velak vinu nevares dabut leja. Ir meginats ari elektroniskais, bet vins ir neprecizs. Apsveru iespeju par tada iegadi,kurs jaliek pie pieres, bet ari dzirdetas visadas atsauksmes.