5 kritēriji, kā iegādāties bēbīša drēbes

5 kritēriji, kā iegādāties bēbīša drēbes

05. Aug 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Galvenais pamatnoteikums, izvēloties apģērbu bēbītim ir ērtums. Ja drēbītes nebūs ērtas, mazulītis nejutīsies labi un būs gražīgs un kreņķīgs. Esam apkopojuši 5 kritērijus,kā izvēlēties apģērbu pavisam maziem bēbīšiem.

Izvēlies kvalitatīvus apģērbus

Bēbīšu apģērbi lielākoties ir gatavi no izturīgiem materiāliem, tomēr tiem jābūt arī drošiem. Valkāšanā kokvilnas-poliestera apģērbi būs vislabākie,tomēr tie nereti var izraisīt alerģisku reakciju zīdaiņiem ar jutīgu ādu, tāpēc, ja mazulim ir jutīga āda, dod priekšroku apģērbiem,kas ražoti no dabīgiem materiāliem un tīras kokvilnas.

Izvairies no ciešas gumijas jostas vietā

Ciešs apģērbs, īpaši gumija, var būt ļoti neērts bēbītim. Pārbaudi,vai gumija jostas vietā un/vai kāju daļā nav pārāk cieša. Pārliecinies, ka bēbītim ir gana ērti- labāk brīvāka gumija nekā ciešāka.

Pārliecinies,ka šuves ir labi apstrādātas

Rāvējslēdzēji, šuves un citi elementi uz apģērba var izraisīt bēbīša diskomfortu, tāpēc jau esot veikalā pārbaudi vīlītes, asās maliņas. Centies iegādāties apģērbu, dodot priekšroku mazākam vīļu skaitam.

Neizvēlies raupjus apģērbus

Raupjš apģērbs var kairināt mazuļa ādu, izraisīt alerģiskas reakcijas un radīt citas problēmas. Daži materiāli, piemēram, vilna var būt pārāk raupja maigajai mazulīša ādai. Aptaustiet drēbes jau veikalā, atceroties, ka mazuļa āda ir jutīgāka kā pieaugušajiem.

Novērs aizrīšanās risku: neizvēlies apģērbu ar sīkām detaļām

Jebkas, kas var nokrist no mazulīša apģērba, var kļūt par bīstamu aizrīšanās draudu bēbītim. Šīs detaļas būtu pogas, auduma gabaliņi, aukliņas, tāpēc pēc katras mazgāšanas reizes noteikti pārbaudi apģērba kvalitāti.

Māmiņu Klubs

www.lindex.com

20150728102608-98313.jpg