JAUNUMS Latvijā! Aicinām izmēģināt Dr.Brown's pudelītes

JAUNUMS Latvijā! Aicinām izmēģināt Dr.Brown's pudelītes

14. Sep 2018, 11:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Ja mamma nespēj savu mazuli barot dabiskā veidā vai ar mammas pienu vien nepietiek un ir nepieciešama piebarošana, neizbēgams pirkums ir pudelīte. To piedāvājums ir liels. Māmiņu Klubs aicina pieteikties Dr.Brown's pudelīšu testiem!

 

Ir divu veidu DR. BROWN’S pudelītes – ar šauru un platu kakliņu. Pudelītes ar platu kakliņu tiek rekomendētas zīdaiņiem, kuri tiek baroti dabiski, ja mammai reizēm nākas iziet un mazuli atstāt auklei vai tuviniekiem, kuri to pabaro no pudelītes. Plats knupītis ir līdzīgāks mātes krūts anatomijai, tāpēc mazulis, kas tiek barots no šādas pudelītes, neatradināsies zīst krūti. Piens no tās tek līdzīgi kā no mātes krūts. Platāka pudelīte ieteicama arī tādā gadījumā, ja ar mammas pienu vien nepietiek un mazulis slikti pieņemas svarā. Tad pēc barošanas ar krūti mazulim var piedāvāt piena maisījumu tieši no šādas pudelītes.

Ja mazulis tiek barots tikai mākslīgi un mammas krūti nezīž nemaz, vairāk piemērota ir šaura pudelīte ar šaurāku knupīti. Mazulim no tādas būs vieglāk ēst, un viņš ātrāk paēdīs.

Aicinām pieteikties produktu testiem, rakstot produktutesti@maminuklubs.lv, norādot mazulīša vecumu un pamatojumu, kāpēc vēlaties tās izmēģināt.

Atgādinām, ka testētājiem būs jāierodas Māmiņu Klubā pēc produkta un 2 nedēļu laikā jāiesūta atsauksmes maminuklubs.lv! 

DR. BROWNS produktus varat iegādāties:

www.herba.lv

MAIJIŅA, T/C Apelsīns, Ādaži, Rīgas gatve 5

BABYLUX, Rīga, Matīsa iela 24

BABYSTORE, Rīga: Ganību dambis 24A, Matīsa iela 69, Prūšu iela 4

MINIKID, Rīga: Matīsa iela 8/1, Dzelzavas iela 70. Jelgava, Raiņa iela 16