Izmēģinot krūšu ieliknīšus!

Izmēģinot krūšu ieliknīšus!

07. May 2023, 07:17 aaiva aaiva

Jau otro reizi dzīve man ir tā burvīgā iespēja sagaidīt savu mazulīti un dot maksimāli visu to labāko! Esmu divu burvīgu bērniņu mamma, kura jau no pirmās dienas bērniņu baro ar krūti. 

Atceroties "komēdijas" jau no pirmā bērniņa barošanas, par piena noplūdēm, regulāri slapjiem krūšturiem un krekliņiem utt., nolēmu izmantot šo iespēju- Vairākkārt lietojamie krūšu ielikņi Kidsmed curved nursing pads. Šajā iepakojumā ir pieejami 4 gab., kas sākotnēji mani lika būt bažīgai- vai pietiks? Bet jau atverot iepakojumu un pirmo dienu tos lietojot, sapratu, ka varu aizmirst savus vienreizlietojamos ielikņus! 

Šie daudzreiz lietojamie ielikņi sākotnēji arī mani nedaudz sabiedēja ar biezumu un diametra izmēru, jo ir lielāki un mīkstāki, kā vienreiz lietojamie. Bet arī šīs bažas tikakliedētas jau pēc pirmās lietošanas reizes. Tas ideāli pieguļ krūts formai un nodrošina ērtumu visas dienas garumā, īpaši ieteiktu sievietēm, kuras saskarās ar krūšu galu plaisāšanu un augstu jutību. Ļoti patīk, ka ikdienā pa māju varu staigāt bez krūštura, iztiekot ar ērti pieguļošu topu un šiem ielikņiem, kas ideāli aizstāj krūšturi un nekur nespiež, kā arī ir ātri un viegli mazo pabarot. 

Patīkami, ka arī ļoti labi ieguļ gan parastajā krūšturī, gan barošanas, un nekur nekas neizspiežas vai nenāk ārā.

Manuprāt, ļoti būstisks ir arī vides faktors! Mitrumizturīgā barjera nodrošina noturību pret noplūdēm, līdz ar to esmu aizmirsusi visas nedienas ar slapjajiem pleķiem uz apģērba un smakojošiem krūšturiem, jo materiāls ir ļoti mīksts un uzsūcošs, kas uztur gan ādu, gan arī saskarē esošo apģērbu sausu un svaigu! 

Kā arī mūsdienās ļoti aktuāli- finanšu faktors! Daudzkārt lietojamo ielikņu cena ir kosmoss, īpaši to sapratīs māmiņas, kuras bez ielikņiem iztikt nevar. Bet šie atmaksājas jau sen, izmazgā veļas mašīnā, izžāvē (ļoti ātri izžust istabas temp.) un lieto atkal! 

Esmu sajūsmā un noteikti iesaku pamēģināt!