Izmēģināju Philips Avent pudelīti un iepatikās!

Izmēģināju Philips Avent pudelīti un iepatikās!

01. Oct 2019, 11:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Liels paldies Māmiņu Klubam par iespēju izmēģināt Philips Avent Natural pudelīti 0+ pašiem mazākajiem. Manam mazulītim ir 5 nedēļas un tā kā paralēli arī studēju, tad jau no pirmajām īstā krūts piena lāsēm sāku atslaukt pieniņu un veidot uzkrājumus, ar kuru barot bēbīti, kad neesmu klāt.

Ērta šķiet knupīšu maiņa un tas, ka knupīšus var mainīt atkarībā no mazuļa vecuma. Pašreiz lietojam vēl mazo izmēru, bet noteikti drīz pāriesim uz lielāku. Tā kā es baroju 100% ar savu pienu, man ir būtiski, lai bēbītis neatteiktos no krūts, bet tai pat laikā arī ņemtu pudelīti. Šai pudelītei ir krūts gala formas knupītis, kas ļauj dabiski satvert pudelīti, padarot pavisam vieglu barošanu ar krūti un atslaukto krūts pienu.

Esam pārdzīvojuši arī kolikas,tāpēc priecājos, ka pudelītei ir šāds īpašais pretkoliku vārsts, kas šķietami strādā un vakari noteikti vairs nav tik kreņķīgi kā iepriekš. 

Pašreiz aktīvi nelietojam un nemainu knupīti ik pēc 3 nedēļām kā iesaka ražotājs, bet priecājos, ka šādā veidā varu veltīt laiku arī sev un nodoties brīvsolim.

Evija