Inovatīvā Dr.Brown’s pudelīte

Inovatīvā Dr.Brown’s pudelīte

09. Nov 2018, 18:45 filologe filologe

Meitiņa, kurai ir viens gadiņš, divreiz dienā papildu parastajam ēdienam ēd arī piena maisījumu, līdz ar to joprojām mūsu mājās svarīga loma ir pudelītēm. Šobrīd lietotā pudelīte ir jau kādu laiciņu nokalpojusi, plānojām iegadāties jaunu, un tieši saņēmām piedāvājumu no Māmiņu kluba testēt Dr.Brown’s pudelīti. Iepriekš par šī ražotāja produktiem neko nebiju dzirdējusi, bet nolēmām piekrist un izmēģināt šo jauno – mums nezināmo pudelīti, varbūt meitiņai iepatiksies.

Saņemot testēšanai Dr.Brown’s pudelīti, biju pārsteigta par tās atšķirīgo izskatu no citām iepriekš lietotajām pudelītēm. Īpaši pārsteidza savdabīgā, inovatīvā gaisa cirkulācijas sistēma. Mēs testēšanai saņēmām Dr.Brown’s 250 ml pudelīti ar šauro kakliņu, kas vairāk piemērota mazuļiem, kas vairs nezīž mammas krūti, jo no pudelītes ir vieglāk ēst un ēšanas process ir ātrāks. Tad nu uzsākam testēšanu!

Mūsu secinājumi par Dr.Brown’s pudelīti:

  • Inovatīva gaisa cirkulācijas sistēma. Ražotājs norāda, ka šāda gaisa cirkulācijas sistēma pasargā no burbuļu un vakuuma veidošanās, kā arī no knupīša saraušanās. Man ļoti svarīgi, ka meitiņa var brīvi ēst, nebaidoties, ka pudelītē izveidotos vakuums un tās knupītis saplaktu. Esmu saskārusies ar šādu problēmu citas firmas pudelītei – ēšana nebija iespējama, līdz ar to esmu priecīga, ka ražotājs Dr.Brown’s par šo ir padomājis un radījis risinājumu. Meitiņai ēdot, gaiss no pudelītes par zaļo caurulīti tiek izvadīts ārā no pudelītes. Pudelīti var lietot arī bez gaisa cirkulācijas sistēmas, jāatzīst, mēs arī pamēģinājām, bet tomēr labāk patika ar gaisa cirkulācijas sistēmu.

  • Parocīgs pudelītes dizains. Dr.Brown’s pudelīte ir neitrālos zilos toņos, kas ēšanas laikā nenovērš meitiņas uzmanību un ļauj koncentrēties uz ēšanu, kas šajā vecumā ir ļoti būtiski, jo ikkatrs interesantais sīkums var novērst uzmanību. Svarīgi, ka garenā un šaurā pudelītes forma ļauj meitiņai viegli to noturēt savās mazajās rociņās.
  • Ērta barošana. Pudeles knupītis formas ziņā izveidots līdzīgs krūts formai, kas, manuprāt, palīdz radīt dabiskas ēšanas sajūtu, kas man ir noteicošais faktors iegādājoties pudelīti.
  • Tilpuma mērvienības. Dr.Brown’s pudelītei tilpuma mērvienības ir norādītas ar 20 ml intervālu, mums tas nav īpaši parocīgi, jo apgrūtina piena maisījuma pagatavošanu. Būtu lieliski, ja norādes būtu ar 30 ml intervālu. Priecē, ka tilpuma mērvienību norādes ir tumšā krāsā, līdz ar to tās ir vieglāk saskatāmas.

  • Laikietilpīga kopšana. Kā trūkums Dr.Brown’s pudelītei ir minama tās laikietilpīgā un salīdzinošī sarežģītā kopšana. Pirmkārt, pudele ir šaura un gara, lai to izmazgātu ir jāizmanto speciālā pudeļu mazgāšana birste, līdz šim mūsu lietotās pudelītes varēju izmazgāt ar švammīti, jo tās bija platākas un ne tik garas. Otrkārt, bažas rada gaisa cirkulācijas sistēmas kopšana, ražotājs gan ir pievienojis speciālu birstīti tās tīrīšanai, bet man vienalga ar to neizdevās efektīvi un pilnībā izmazgāt visu gaisa cirkulācijas mehānismu. Būtu parocīgi, ja ražotājs būtu pievienojis pudelītei klāt vēl vienu gaisa cirkulācijas mehānismu, ko varētu nomainīt pēc apmēram divu nedēļu lietošanas, vai arī radījis iespēju to iegādāties papildus atsevišķi no pudelītes.

Kopumā mums patika inovatīvā Dr.Brown’s pudelīte, noteikti to rekomendējām izmēģināt mazulīšiem koliku laikā, varbūt atvieglos šo mazuļiem grūto posmu.

Kopā ar testējamo pudelīti saņēmām arī Dr.Brown’s 2018.gada produktu katalogu – biju pārsteigta par Dr.Brown’s ražoto produktu plašo klāstu. Dr.Brown’s ražo daudz un dažādas mazuļiem un māmiņai svarīgas lietiņas, piemēram, pudelīšu sildītāju, krūts piena sūknīti, elektrisko sterilizatoru, dažāda veida māneklīšus, krūzītes, bērnu galda piederumus, zobu kopšanas līdzkeļus u.c.

saulite52 saulite52 25. May 2019, 19:47

Kur var tadu pudeliti dabut ?