Ikdiena ar bēbīti: Ne vienmēr labākais pētījumos ir arī mūsu labākais

Ikdiena ar bēbīti: Ne vienmēr labākais pētījumos ir arī mūsu labākais

14. May 2019, 15:21 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Šoreiz šis labāko lietu stāsts būs par knupīšiem. Esmu runājusi ar Avent pārstāvjiem Latvijā un saprotu, ka ir jaunākie pētījumi par to, kā arī knupīšus uzlabot un pielāgot pēc iespējas tuvāk mammas krūts galam, lai arī mammām būtu miers un nebūtu mazulim "jāpupojas" visas nakts garumā, taču mums būs stāsts no otras puses. Mēs jauno knupīti Ultra air negribam un ne pa kam nesūkājam...

Jaunākā, nu jau teju 9 mēnešus lielā dāma, knupīšus nevisai atzina esot pavisam maziņa. Jau sākumā meitiņa priekšroku deva mammas krūtij, ne knupīšiem. To izmantojām tikai braucot mašīnai, vai arī ratiņos, tas veiksmīgi atspiežoties pret kombīša augšējo daļu, neslīdēja ārā un nekas cits viņai neatlika, kā to sūkāt. Mēģinājām ar klasiskajiem Avent knupīšiem, līdz draudzene ieteica Ultra air, jo arī viņiem meitiņa vienīgo, kuru atzina par labu esam, esot tikai Ultra Air. Pasūtījām pat ar skaistiem uzrakstiņiem - Mazā māsiņa, ar viņas vārdiņu... Nekā. Daudz labāk viņai patika klasiskais Avent knupītis, tad nu tos izveidojām dažādās variācijās, jo negribējām, lai knupītis ir parasts un tāds, kā visiem.

Tagad, kad vairākas nedēļas esam veiksmīgi "Pupošanos" beiguši, knupītis ir kļuvis daudz mīļāks un izmantojam to ne tikai pastaigās un pārbraucienos. Nopirkām arī Avent pudelītes ar jaunajiem knupīšiem, kur pats galiņš ir mīkstāks un šķietami ērtāks. Meitiņa to pasūc, pakošļāk starp smaganām un izspļauj ārā. Mums šoreiz Ultra air knupīši nav mūsējie. Pieļauju, ka, iespējams, ja būtu sākuši ar Ultra Air, mums būtu sanācis, bet, ja viņai bija iespēja pamēģināt vairākus, viņa izvelējās viņas īstos un mums tie ir Avent klasika gan pudelītei, gan arī knupīšiem.