GRANDIOZA un paliekoša balva: Juvelierizstrādājums Tavam bērniņam!

GRANDIOZA un paliekoša balva: Juvelierizstrādājums Tavam bērniņam!

15. Dec 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Juvelierizstrādājumu dizaineris un mākslinieks Aleksandrs Vens speciāli modes un izklaides centra "Riga Plaza" Māmiņu brokastīm izgatavos 2 skaistus bērnu kolekcijas izstrādājumus. Visi šī zīmola izstrādājumi ir juveliera roku darbs, kurā ir ielikta dvēsele, apvienojumā ar labākajiem materiāliem, tīrām līnijām un gaumīgu dizainu, lai rotas mūžīgi kalpotu un pie jebkura apģērba būtu elegants stila papildinājums jaunajām modes dāmām un mazajiem džentelmeņiem.

Šis mātes un bērna mīlestības simbola kuloniņš no augstvērtīga zelta ar briljantu pieejams tikai 2 eksemplāros. Mākslinieks iedvesmojies no jauno māmiņu īpašās auras. Tā maģija un īpašais starojums, mīlestības enerģija un patiesā beznosacījuma mīlestība ir jaudīgākais spēks, kas šo planētu Zeme virza, liek cilvēkam attīstīties kā personībai citā, jaunā līmenī.

Mātes un bērna mīlestība ir augstākā civilizācijas jūtu un pašaizliedzības izpausme.

Lai piedalītos konkursā sociālos tīklos:

  1. Seko @maminuklubs @Jahonts, @Aleksandrs Ven facebook.com
  2. Komentāros atzīmē 2 savus draugus, kuri priecātos saņemt dāvanā šādu rotu
  3. Dalies ar šo konkursu facebook.com un laimē!

PIEDALIES FACEBOOK KONKURSĀ ŠEIT

Par mākslinieku: 

Александр Вен ir jauns un talantīgs mākslinieks, kurš rada tikai augstvērtīgu materiālu meistardarbus. Mākslinieka rotas un bērnu kolekciju iespējams iegādāties Riga Plaza Jahonts veikalā kā arī rotu meistara interneta veikalā.

https://www.aleksandrven.com/

Visiem pārējiem reģistrētajiem dalībniekiem 10eur atlaide pie jebkura šī zīmola pirkuma plus bezmaksas gravējums no dizainera bez maksas līdz 2020.g.beigām.

Māmiņu brokastu akcija:

Riga Palza Jahonts veikalos, nosaucot paroli "MĀMIŅU BROKASTIS"  saņem 50% atlaidi sudraba karotītēm, kā arī saņem 10% atlaidi dizainera Aleksandra Ven rotām un bezmaksas gravējumu uz viņa izstrādājumiem.

Kad noskaidrosim laimētāju? 16.12.2020. izlozes kārtībā izvēlēsimies vienu veiksmīgo dalībnieku, kurš savā īpašumā iegūs šo īpašo dāvanu.