Garšīgie un veselīgie „Rasēns” jogurtiņi

Garšīgie un veselīgie „Rasēns” jogurtiņi

02. Jan 2019, 13:32 filologe filologe

Mūsmājās jorgurti ir lielā cieņā – tos visbiežāk ēdam brokastīs vai vakarā pirms gulētiešanas. Nu jau dažus mēnešus mūsu jogurtu ēdāju pulciņam ir pievienojusies arī meitiņa, tāpēc ar prieku pieteicāmies jauno jogurtiņu „Rasēns” testēšanai. Meitiņa ar sajūsmu saņēma testējamos jogurtiņus, tie bija iepakoti skaistā krāsainā kastītē ar lentīti un klāt vēl bija pievienota rotaļļieta un uzlīmes – ļoti jauki.

Jaunie „Rasēns” jogurtiņi ir ar vaniļas un zemeņu-banānu garšu, bet visinteresantākais – klāt pievienotas arī piena šokolādes konfektes krāsainā cukura glazūrā, kas piesaistoši iepakotas noņemāmā vāciņā, līdz ar to vecāki vai bērns var izvēlēties – pievienot tās klāt jogurtam vai tomēr nē. Mēs, ņemot vērā, ka meitiņa vēl nav tik liela, nedevām ēst končiņas, ar tām varēja mieloties tētis.

Sākumā, pirms jogurtiņu došanas testēšanai meitiņai, jogurtiņus nostestējām mēs paši – mums ļoti garšoja – tik maiga un dabiska garša. Par garšīgāko atzinām vaniļas jogurtiņu, jo ir nedaudz saldāks par zemeņu-banānu jogurtiņu. Tad nu pie testēšanas ķērās mazā Beatrise, ar gardu muti viņa ēda abu garšu jogurtiņus.

Mēs, iegādājoties jogurtus, pievēršam uzmanību vairākām niansēm:

  • Ražotājs – mums svarīgi, ka produkts ir ražots Latvijā. Jogurtiņi „Rasēns” ir ražoti Latvijā, tos ražo „Food Union” (agrākais „Rīgas piena kombināts”), līdz ar to uzticamies šai preču zīmei.
  • Kvalitāte – jogurtam nav pievienoti mākslīgie aromatizētāji un krāsvielas. Jogurtiņi „Rasēns” ir 100% dabīgi un satur tikai dabīgos aromatizētājus.
  • Uzturvielas – tā kā bērniņiem ir jāsaņem vairāk vitamīnu nekā pieaugušajiem, svarīgi, ka jogurtam ir pievienoti augoša bērna organismam nepieciešamie vitamīnus. Jogurtiņš „Rasēns” papildināts ar A, B6, B12, D vitamīniem, kā arī ar folijskābi un kalciju.

Paldies Māmiņu klubam par iepazīstināšanu ar tik garšīgiem un veselīgiem Latvijā ražotiem jogutiņiem bērniem. Turpmāk „Rasēns” jogurtiņi ir iekļauti mūsu iknedēļas iepirkumu sarakstā, kā arī meitiņas ēdienkartē.