Canpol mānekīšu testēšana

Canpol mānekīšu testēšana

21. Nov 2018, 14:40 Daiga Zača Daiga Zača

Pieteicāmies Canpol māneklīšu testēšani, jo vēlējamies uzzināt, vai Estere būs ar mieru izmantot šīs firmas silikona apaļās formas māneklīšus.

Ikdienā, jau no dzimšanas pērkam tādus pat ,tikai lateksa māneklīšus, jo tos vienīgos no visu knupīšu klāsta atzina Esteres lielā māsa un Estere nav izņēmums. Esteri uzrunāja tieši šī apaļā forma. Līdz ar zobu nākšanu pamanījām, ka lateksa kupītis kļuvis pārak mīksts priekš zobiem un sākusi pāris dienu laikā viņu pārkost. Un ne vienmēr, kad nepieciešams jauns knupis ir pieejams lateksa apaļās formas knupis. Tad nu devu Esterei likt uz zoba silikona apaļās formas knupi. 

Silikona knupīši ir nedaudz cietāki nekā lateksa, bet ir tikpat patīkami bērnam, jo Estere ļoti labi pieņēma jaunos silikona knupjus. Tādēļ turpmāk varēsim droši pirkt silikona arī,jo zināsim, ka arī šie ir patīkami Mūsu mazajai Esterei. un ar katru gadu Canpol knupīši kļūst tikai skaistāki, ir gan piedomāts par mammu( tumsā spīdošs,lai pa nakti vieglāk atrast mazuļa gultā), gan krāsas ( puišu un meiteņu). 

Mūsu mājās Canpol maneklīši ienāca 3.6 gadus atpakaļ līdz ar vecākās meitas ierašanos pasaulē, šie māneklīši nav likuši mums vilties nekad.