BEBICENTRS  pārtop par  NORDBABY

BEBICENTRS pārtop par NORDBABY

08. Oct 2018, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jauno vecāku iemīļotais veikals BebiCentrs, piedāvājot vēl plašāku preču klāstu šī gada sākumā atvēra otro veikalu Latvijā, Modes un izklaides centrā Rīga Plaza. Jau atkal uzņēmums nāk klajā ar jaunumiem: turpinot uzņēmuma attīstību un tiekšanos uz jauniem mērķiem, ar prieku vēlamies paziņot, ka BebiCentrs veikali visā Baltijā tiek pārdēvēti par NORDBABY.

NordBaby veikalos atradīsiet daudz lieliskus un izdevīgus piedāvājumus jaunajiem vecākiem. Ja esat gaidībās, te noteikti atradīsiet savam gaidāmajam bērniņam, ne tikai autosēdeklīti un ratiņus, bet arī pirmās drēbītes, barošanas piederumus, mēbeles un daudz ko citu. Savukārt, ja bērniņš ir jau ir paaudzies, te varēsiet iegādāties visu viņa ēdināšanai, higiēnai, kā arī izklaidei. Protams, te ir arī viss mazuļa siltākam miedziņam, gan mājās, kad jāapsedzas ar skaistu, mīļu sedziņu un jālaižas miegā, gan arī ārpus mājām, kad doties garākās pastaigās ar komfortabliem un ērtiem pastaigu ratiem.

Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem kvalitatīvus produktus, kas atbilst visām jauno vecāku vajadzībām, kā arī zināšanas un konsultācijas, kuras veidojušās bērnu preču pārdošanā jau 15 gadus.

NordBaby veikalos atradīsiet vairākus pasaules slavenus un vecāku iemīļotus zīmolus, tādus kā Cybex, Mamas&Papas, Bugaboo, Joie, Lego Wear, kā arī Igaunijā izstrādātos NordBaby produktus.

Cybex ir  bērnu preču ražotājs Vācijā, kas piedāvā bērnu autosēdeklīšus, ķengursomas, ēdināšanas krēslus un ratus, kas ir ne tikai drošākie, bet arī perfekti pielāgoti katram dzīvesveidam.
Cybex bērnu autokrēsli apvieno unikālu dizainu, nepārspējamu drošību, kvalitāti un funkcionalitāti.

Cybex autokrēsli ir saņēmuši vairāk nekā 250 balvas par izcilu dizainu un drošību, tādejādi kļūstot par vecāku iecienītāko izvēli. To pierāda vairāki iegūtie apbalvojumi svarīgākajos patērētāju un drošības testos (ADAC, Stiftung), kas ļauj Cybex būt par Eiropā drošāko autokrēslu un autosēdekļu zīmolu.

Pateicoties savai oriģinālai pieejai, CYBEX ir kļuvis ne tikai par līderi bērnu drošības jomā, bet tiek uzskatīts par inovatīvu dzīvesveida un modes zīmolu. Līdzās autokrēslu popularitātei, Cybex ir veiksmīgi izveidojis dažādus ratu modeļus un ēdināšanas krēslus.

Lielu popularitāti ieguvušie, jauno vecāku iemīļotie Cybex Priam rati ir izstrādāti ar rūpēm, īpašu uzmanību pievēršot detaļām. Tie atspoguļo izcilu dizainu un pārdomātu funkcionalitāti. Arī šogad, Cybex pārsteidz ar dažādām Fashion kolekcijām, kas tapušas sadarbībā ar modes dizaineriem: Moschino dizaineri Jeremy Scott, Marcel Wanders, Anna K.

Šīs rudens populārākās un jauno vecāku iecienītākās preces ir tieši no Cybex jaunam kolekcijām: Rebellious un Cybex for Scuderia Ferrari kolekcijas.

Kolekcija Rebellious ir izveidota domājot par drosmīgiem un pašpārliecinātiem vecākiem, kuri nekautrējas izcelties un vēlas lai bērnu preces atspoguļotu ne tikai drošību un funkcionalitāti, bet arī sekotu jaunākām modes tendencēm.

Cybex for Scuderia Ferrari kolekcija ir apveltīta ar Ferrari bagātīgo un daudzveidīgo unikalitāti. Izveidojot šo unikālo dizainu, iedvesma gūta no Scuderia Ferrari sacīkšu gara. No sacīkšu trases uz pilsētas ielām – Cybex Ferrari pārņem pilsētu, radot ceļu moderniem vecākiem. 

Holandes uzņēmums Bugaboo ražo funkcionālus un svarā vieglus ratus. Bugaboo ratiņi ir īpaši ērti lietošanā - vienkārši salocīt, pārvadāt un uzglabāt.

 Populārakie modeļi in Donkey un Fox, kas atspoguļo funkcionalitāti un pārdomātu dizainu. Izvēloties Bugaboo zīmola ratus vecākiem ir iespēja sakomplektēt pēc saviem uzskatiem un velmēm, sākot ar ratu jumtiņu un beidzot ar riteņu uzlikām.

Lego Wear apģērbu piedāvājums jau vairāku gadu garumā ir sniedzis veikala klientiem gandarījumu un apmierinātību. Bērniem patīk Lego varoņi un viņi vēlas tiem līdzināties. LEGO apģērbs ir sinonīms augstai kvalitātei. Bērni var valkāt šīs drēbes gan spēlējoties iekštelpās, gan ārā un vienmēr justies ērti.  LEGO Wear standarti ir laba kvalitāte, apģērbi ilgi kalpo, ir komfortabli un kvalitatīvi.

Veikala piedāvājumā atradīsiet arī Igaunijā izstrādāta NordBaby zīmola produktus, kuru iedvesma ir gūta no vecāku atsauksmēm un velmēm, kā arī balstoties uz pašu pieredzi.

Ratu, apģērbu, matraču, ka arī citu NordBaby produktu izveidē ir uzstādīts mērķis izveidot labas komforta, dizaina, cenas un kvalitātes attiecības.

Līdzās plašajam ratu, autokrēslu un apģērbu piedāvājumam NordBaby veikalos atradīsiet arī mēbeles, rotaļlietas, higiēnas preces, bērnu rācijas un vēl daudzas citas noderīgas lietas mazuļiem un bērniem, kā arī grūtniecēm un jaunajām māmiņām.

Drīzumā iepazīstināsim Jūs arī ar jauno interneta veikalu www.nordbaby.com piedāvājot vēl lielāku preču klāstu. Jauna platforma, funkcionalitāte un iespējas klientiem.

Mūsu mērķis ir panākt, lai vecāki, kas apmeklē mūsu NordBaby veikalu vai interneta veikalu, saņemtu visas atbildes par interesējošajiem jautājumiem un precēm.

Mūsu NordBaby personālā ir profesionāli pārdevēji, kuri palīdzēs izvēlēties tieši Jums visnepieciešamākās preces.  

NordBaby Rīga Plaza

Rīga, Mūkusalas 71

rigaplaza@nordbaby.com

+371 22045100

I-VII 10.00 - 21.00

 

NordBaby Brīvības iela

Rīga, Brīvības iela 174A

bebicentrs@nordbaby.com

+371 66015258

I-V 10.00 - 19.00

VI 10.00 - 17.00

 

Internetveikals

internetveikals@nordbaby.com

+371 26642241

I - V 09:00-17:00