Aukstais laiks+ bērni+ nepieciešama atpūta svaigā gaisā

Aukstais laiks+ bērni+ nepieciešama atpūta svaigā gaisā

01. Feb 2019, 13:49 zaneee zaneee

Šodien bija kārtējā ziemas auksti saulainā diena. Neskatoties uz to ka ārā bija diezgan auksts mēs tomēr devāmies laukā. Mans pusotr gadnieks nav vairs ratos sēdētāja, vai nu grib uz rokām lai nes vai nu pati iet kājām. Garos gabalus nevaram iet, kad man vecākā meita bija maziņā un jaunākā vēl nebija dzimusi es ļoti daudz staigaju ar ratiem diena vidēji nogāju 10 km, mums bija garas pastaigas, jo viņa arī man ļoti labi gulēja ratos. Staigāju daudz un lielā ātrumā, tas man bija kā sporta zāles apmeklējums, jo gribēju tik iekšā savās pirms dzemdību drēbēs. Tad tagad tālus gabalus nesanāk iet. Staigājam te pat pa pagalmu vai apkart mājai. Par laimi tagad ir liels sniegs un varu vecāko meitu piedabūt sēdēt ragavas, tad nu vienā roka man ir rati un otra tiek vilktas ragavas. Bet ilgi viņa tur nesēž jo viņai pašai patīk vilkt ragavas, nekā sēdēt viņās.

Šodien lai nomainītu vidi kur katru dienu staigājām mēs aizbraucām uz spēļu laukumu. Kaut gan ir ziema tomēr pašūpoties tur var un slidināties no slidkalniņa un paspēlēties var. Spēļu laukumā tomēr ir arī citi berni un var pakomunicēt ar tiem. Parasti mēs braucam uz Pļavniekiem un starp Purvciemu ir diezgan liels un jauns spēļu laukums kur man ļoti patīk, jo ir kur nolikt mašīnu un pats spēļu laukums ir sadalīts pa vecumu grupām, kur spēlēties maziem bērniem un kur lieliem un sniegs arī tur vienmēr ir notīrīts.

Drīz jau būs februāris un mums būs atkal svētki, vienos svētkos, Grētai divi mēneši un vecākai meitai vārda diena. Nevaru jau sagaidīt vasaru kad varēs beigt tik silti ģērbties, kas nedaudz atvieglos ikdienas soli, kad varēs uzģērbt autiņbiksītes huggies kleitu un iet laukā.