Kāpēc lietot Johnson’s® Baby produktus?

Kāpēc lietot Johnson’s® Baby produktus?

21. Feb 2012, 21:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau vairāk nekā 100 gadus JOHNSON’S® Baby ir eksperts mazuļu kopšanā, kam uzticas māmiņas un veselības aprūpes profesionāļi visā pasaulē, pateicoties maigām formulām, kas attīra, mitrina un aizsargā mazuļa jutīgo ādu un matus.

 

Domājot par ādas alerģiju un ādas kairinājumu, JOHNSON’S® Baby produkti ir īpaši izstrādāti, lai sniegtu klīniski pierādītu maigumu un atbilstu īpašajām bērna jutīgās ādas vajadzībām. Katra sastāvdaļa ir rūpīgi izvēlēta, lai būtu droša un maiga. Turklāt, katra formula tiek pakļauta striktām klīniskām pārbaudēm, kas pārsniedz parastos nozares standartus, lai nodrošinātu, ka tā ir īpaši maiga un nekairina mazuļa jutīgo ādu. Tas padara tos ideāli atbilstošus rūpēm par jaundzimušā maigo ādu.


JOHNSON’S® Baby vannošanās produkti ir marķēti ar unikālo NO MORE TEARS® (Vairs ne asaras) zīmi, kas garantē produkta  nekaitīgumu mazuļa acīm, neliks tām apsarkt vai asarot.

 

Visaugstākā kvalitāte un klīniski pierādītās maigās formulas ir iemesli, kāpēc JOHNSON’S® Baby produktus lieto daudzās dzemdību nodaļās visā pasaulē. 


Aizvedot mazuli mājās, varat turpināt mazuļa kopšanu ar JOHNSON’S® Baby produktiem, jo varat būt pārliecināta, ka JOHNSON’S® Baby produkti ir īpaši izstrādāti, lai būtu vislabākais jūsu mazuļa ādai.


Jūs zināt, ka jau no pašiem pirmajiem mirkļiem, kad kļūstat par māmiņu, varat paļauties uz JOHNSON’S® Baby.

 

Vai arī Tu esi iecienījusi Johnson's Baby? Kuri produkti ir iecienītākie?

 

Mazuļu mati ir tik dažādi…

Izmēģiniet JOHNSON’S® Baby šampūnus. Visu šampūnu sastāvā ir unikālā NO MORE TEARS® (Vairs ne asaras) formula, kas ir tik maiga acīm kā tīrs ūdens, padarot vannošanos par laiku, ko piepilda prieks, nevis raizes. Ērtībai varat lietot arī divi vienā produktu (ķermenim un matiem), kas darbojas gan kā dušas želeja, gan šampūns mazulim.

 

GOLD- Klasiskais

KUMELĪTES- Padara matus vieglus un mirdzošus

LAVANDA- Palīdz mazulim atslābinātiesun sagatavo gulētiešanai

 

KVIEŠU ASNI- Palīdz stiprināts malkus un trauslus matus

DIVKĀRŠI MITRINOŠS- Nodrošina mitrumu matiem un galvas ādai

GRŪTI ĶEMMĒJAMIEM MATIEM- Atraisa savēlušos matus

 

…ikvienam jūsu bērna matu veidam JOHNSON’S® Baby piedāvā šampūnu, kas atvieglos matu ķemmēšanu un atraisīs savēlušos matus. Unikālās formulas padara matus mirdzošus, veselīgus un vieglāk veidojamus.