Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Vingrošana māmiņām ar mazuļiem kopā ar Katrīnu Puriņu- Liberti

Jaunajām māmiņām dažādu apsvērumu dēļ neizdodas doties uz sporta klubiem, lai pavingrotu, tieši tāpēc Māmiņu Klubs aicina māmiņas un bēbīšus uz vingrošanas nodarbībām Māmiņu Klubā!

20170911142552-54159.jpg

Mazulītis pirmās kustības veic jau topošās māmiņas puncī, apgūstot arvien jaunas un jaunas kustības, ienākot plašajā pasaulē. Vai esi iedomājusies, ka katra kustība liecina par to, ka ar viņa attīstību viss ir kārtībā? Lai kustības veicinātu, droši var ļauties vingrošanai kopā ar mazuli jau no 2 mēnešu vecuma! Bet tas vēl nav viss - kustības nepieciešamas arī māmiņai pēc dzemdībām- lai atgūtu iepriekšējās ķermeņa aprises, lai izkustētos un justos labāk.

Māmiņu Klubs un dūla starptautiskā apmācībā Katrīna Puriņa aicina uz vingrošanas nodarbībām mammas ar mazuļiem līdz gada vecumam! 

Nodarbības notiks nelielās grupiņās, kas ļaus gan māmiņām, gan mazuļiem iepazīties tuvāk. Biežākās pēcdzemdību problēmas ir saistītas ar muguras sāpēm, sāpēm plecu joslā, urīna nesaturēšanu. 

Vingrošana mammām ar bēbīšiem ir lieliska iespēja:

  • uzlabot savu fizisko formu, pildot saudzīgus vingrojumus pēc dzemdībām;
  • saņemt psiholoģisku atbalstu pēcdzemdību periodā;
  • vingrot kopā ar citām māmiņām, neatstājot mazuli mājās, esot kopā ar citām mammām, runājot un saņemot padomu par sev interesējošām tēmām par mazuļu audzināšanu un aprūpi, kā arī daloties ar savām pēcdzemdību sajūtām;
  • izpildīt dažādas intensitātes spēka un stiepšanās vingrojumus;
  • stiprināt vēderpresi un starpenes muskulatūru, roku un kāju muskuļus;
  • veikt vingrojumus, kas uzlabos arī mamiņas vielmaiņu un palielinās sirds asinsvadu sistēmas spēku;
  • iemācīties veikt masāžu mazulītim un apgūt vingrojumus uz bumbas

Uz nodarbību aicinām pieteikties arī krievu valodā runājošas māmiņas

Iepazīsties: pasniedzēja dūla starptautiskā apmācībā, sertificēta krūts zīdīšanas konsultante Katrīna Puriņa

20170227145429-55137.jpg

"Nodarbībā izpildīsim dažādas intensitātes spēka un stiepšanās vingrojumus, stiprināsim vēderpresi un starpenes muskulatūru, roku un kāju muskuļus, vingrojumi uzlabos arī mamiņas vielmaiņu un palielinās sirds asinsvadu sistēmas spēku, mazulim veiksim masāžu un apgusim vingrojumus uz bumbas. "

Kad notiks?

Ceturtdienās plkst. 13.00-14.15.

Kur notiks?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 2. stāvā, ieeja  no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 15 par nodarbību (€ 40 abonements par 4 nodarbībām)

Nodarbības ilgums

1h un 15 minūtes

Kas vēl būtu jāzina?

Uz nodarbībām lūdzam ņemt mazulim pakaviņu.

Atsauksmes par nodarbību:

Dace (Sibillas mamma):

"No sirds iesaku apmeklēt vingrošanu kopā ar savu mazuli visām māmiņām! Tā ir vieta, kur var ne tikai uzlabot savu pašsajūtu un izskatu, bet arī satikt sev līdzīgi domājošas mammas, kārtīgi izrunāties un vienkārši pozitīvi pavadīt laiku. Ja dažreiz bija tāda sajūta, ka varbūt mazliet pagulēt un neaiziet uz vingrošanu, tad pēc vingrošanas vienmēr jutos uzlādēta par visiem 100% un meitiņa pēc vingrošanas vienmēr gulēja saldu miegu. Pateicoties Katrīnai, vingrošanā ne tikai vingrojām, bet arī daudz runājām, kopīgi centāmies atrisināt kādas sāpi, ja tāda bija, vai arī gluži pretēji – smējāmies un priecājāmies par jautriem dzīves stāstiņiem kopā ar mazuli."

Ieva (Harija mamma):

"Priekš manis vingrošana kopā ar mazuli bija sen gaidītais iegansts, lai sāktu regulāri iziet no mājas kopā ar mazo un galvenais- arī atsāktu sportiskās aktivitātes. Mūsu bēbis nebija ar mieru mani laist uz vingrošanu vienu pašu, tāpēc šāda iespēja vingrot abiem kopā, bija tieši tas, kas mums vajadzīgs- es dabūju izkustēties un mazajam bija iespēja padraudzēties ar citiem bērniņiem un aprast ar atrašanos nepazīstamā vietā. Man pašai bija ļoti noderīgi satikt citas mammas ar līdzīga vecuma bērniņiem, padalīties ar piedzīvojumiem, pārdzīvojumiem, ikdienas rūpēm un saņemt kādu noderīgu padomu. Un Katrīnas neizsmeļamais dzīvesprieks un mīlestība katru reizi uzlādē ar tādu pozitīvismu, ka pietiek visai nedēļai!"


Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena