Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Vēlies būt laimīga? Apgūsti Emocionālo Brīvības Tehniku

Vai Tu esi laimīga? Vai katru rītu celies enerģijas pilna, ar smaidu uz lūpām un patīkamu satraukumu par gaidāmo dienu? Ja nevari atbildēt uz šiem jautājumiem apstiprinoši, tad vsiticamāk arī Tu esi ierauta modernās dzīves virpulī, kurā neizbēgamas dzīves sastāvdaļas ir  stress, raizes, nemiers, bailes, neapmierinātība, fobijas un sāpes.

Vai Tu zini, ka Tu vari izmainīt savu dzīvi? Pavisam vienkārši un ātri? Viss, kas ir vajadzīgs - gribasspēks un Emocionālā Brīvības Tehnika.

Emocionālā Brīvības Tehnika (EBT), kas Pasaulē vairāk pazīstama kā Emotional Freedom Technique (EFT) ir revolucionāri jauna metode, kurā ir apvienotas divas augsti vērtētas zinātnes - akupunktūra un modernā psiholoģija. EBT ir virkne apbrīnojami ātri un viegli apgūstamu tehniku, kurās izmanto vieglus piesitienus ādas bioloģiski aktīvajiem punktiem. Šī metode ir aprakstīta kā viens no svarīgākajiem sasniegumiem psiholoģijas jomā šajā gadsimtā un tautā tiek saukta kā "modernais brīnums". Tā var būtiski mazināt emocionālus pārdzīvojumus kopā ar daudziem fiziskiem simptomiem. Tehnika bieži darbojas minūtēs, bet tās rezultāti saglabājas ilgstoši. Tūkstošiem cilvēku visā Pasaulē apgūst šo tehniku, lai iegūtu brīnumrīku sev un tuviniekiem gan fiziskās, gan garīgās veselības uzlabošanai.

No šī semināra iemācīsies:

  • Kas ir Emocionālā Brīvības Tehnika (EBT)
  • Kā mūs iespaido dzīves laikā uzkrātie uzskati un pieredzes
  • Kā strādā cilvēka apziņa un zemapziņa
  • Kā EBT atbrīvo mūs no negatīvajām emocijām un dod iespēju pozitīvajām
  • Pareizi pielietot EBT tehnikas un to uzskatāmas demonstrācijas
  • Emociju testēšana
  • "Izmēģini to uz visa" princips
  • Kā strādāt ar EBT un naudas problēmām
  • EBT bērniem un zīdaiņiem

 Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

 

20130105225251-23180.jpg

 

"Katram klientam ir savs stāsts un savas vēlmes tādēļ pārsvarā savā darbā es nestrādāju tikai ar vienu metodi es savienoju kopā dažādas, laika gaitā pārbaudītas terapijas, kuras pieskaņoju katram klientam individuāli. Taču viena tehnika ir unikāla. Tā ir EBT. Šī tehnika var tikt izmantota gandrīz uz visu, bet pats labākais - to var ļoti viegli iemācīt. Seminārs, tā ir lieliska iespēja nodot cilvēkam "brīnumrīku" ar kura palīdzību viņš pats var veidot savu dzīvi tālāk daudz pozitīvāku un laimīgāku", tā Kristīne.

Kad notiek?
6. maijā no plkst. 11.00 līdz 16.00

Kur notiek?
Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?
Ls 25

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena