Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Naudas seminārs - kā pievilināt naudu un veiksmi

Pasaule vadās pēc pievilkšanās likuma, kurš strādā pēc cēloņa un seku principa. Jebkurām sekām ir cēlonis, jebkuram cēlonim ir sekas. Viss, kas notiek Tavā pasaulē, ir sekas, kuru cēlonis esi Tu. Lai izmainītu sekas, ir jāizmaina cēlonis. Iespējams, ka esi izlasījusi daudz dažādas grāmatas par naudu un cēloņiem un sekām. Iespējams, zini daudz tehnikas, bet kaut kāda iemeslas dēļ, tas viss nestrādā. Kā tā? Nāc uz naudas semināru un uzzini vairāk!

Atbrīvo vietu ticībai!
Problēma ir blokos, dziļos uzskatos, ticībās, pārliecībās, ieradumos. Tas viss mums nāk līdzi no pagādnes. Lielākā daļa uzskatu cilvēkos veidojas un nostiprinās līdz 8 gadu vecumam. Ja līdz šim vecumam Tev diezgan daudz tika atkārtots, ka nauda neaug kokos, vai arī, ka ir ļoti daudz jāstrādā, lai nopelnītu naudiņu, ir ļoti liela iespēja, ka Tevī šis te uzskats ir ieaudzies kā milzīgs koks ar spēcīgu sakņu sistēmu. Un, lai arī cik daudz un bieži Tu atkārtosi labas afirmācijas, lai arī cik bieži skatīsies uz plakātu ar savu sapņu māju, tās visas būs mazas sēkliņas, ko mēģināsi iestādīt milzīgā koka ēnā. Šīs sēkliņās neizdīgs. Tieši tādēļ, ļoti liela daļa clvēku ir nesaprašanā par to, kādēļ lasot labas grāmatas viņu dzīve nemainās. Lai jaunā sēkliņa ieaugtos, no sākuma tai ir jāatbrīvo vieta. Ir jāizrauj ieaugušais uzskats ar visām saknēm no zemapziņas un tikai tad, sēkliņa var izdīgt.

Šajā seminārā strādāsim ar vecajiem, dziļajiem uzskatiem, atbrīvosim sarūsejušas idejas, ticības. Izņemsim visu lieko ārā, lai atbrīvotu vietu jauniem uzskatiem. Lai atbrīvotu vietu ticībai, ka nauda nāk viegli, bez jebkādām problēmām. Lai atbrīvotu vietu jaunai ticībai, ka uz šīs pasaules visiem viss ir pietiekoši un, ka mēs visi dzīvojam ļoti bagātā pasaulē.
Ko iegūsi no šī semināra?

  • Sapratīsi, kas ir bloki, uzskati, ticības un kā tie strādā
  • Sapratīsi, kuri bloki un uzskati Tev neļauj dzīvot pārpilnībā
  • Iemācīsies tehniku ar kuras palīdzību varēsi atbrīvoties no visiem saviem blokiem
  • Visi semināra dalībnieki grupveidā atbrīvosies no tipiskākajiem naudas blokiem
  • Sapratīsi kā vislabāk “ieaudzēt” savā zemapziņā pozitīvus, vajadzīgus uzskatus un ticības

Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

 

20130409151905-67499.jpg


Kad notiks?

15. augustā no plkst. 18.00 līdz 21.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-9, 5. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 15

 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena