Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Reiki procedūra

Šobrīd meklē atbildes uz sev svarīgiem eksistenciālajiem dzīves jautājumiem? Kas es esmu? Ko es gribu darīt kāda ir mana misija šajā dzīvē? Kā izlīdzināt savus karmiskos parādus? Kur meklēt apmierinātību mieru un harmoniju? Izmēģini reiki dziedinošo enerģiju kopā ar Sieviešu Kluba ā jauna reiki meistari skolotāja – Ilzi Pavasari.

20121024155320-50309.jpg


Kā notiek reiki individuālais seanss?

Vispirms tu ar speciālisti pārrunā ei atklāj, kas ir tas sasāpējušais, šobrīd aktuālais tavs jautājums, tad gulsties uz kušetes un silti sasedzgsies, lai ļautos reiki meistares skolotājas Ilzes Pavasares dziedinošajām rokām. Reiki individuālais seanss ir tāda kā dvēseles masāža. Meistare minimāli pieskaroties vai pat nepieskaroties tavam ķermenim, izmasē tava organisma dvēseles enerģiju. Seansa laikā visticamāk jutīsi reiki sildošo enerģiju, redzēsi reiki krāsas un, iespējams, saņemsi atbildes uz saviem jautājumiem.

Ko iegūsi, atnākot uz reiki seansu Sieviešu Klubā?

•         iegūsi iekšēju apmierinātību o mieru,

•        reiki seanss ir lieliska iespēja ieklausīties sevī un sadzirdēt pašai sevi savu sirdsbalsi;

•        ieskatīsies un dziļāk sapratīsi un izpratīsi dziļāk esošo dzīves situācijuu/problēmu/aktuālo tēmu, uz kuru meklē atbildes;

•      harmonizēsi sava organisma enerģiju enerģētiskos kanālus (jeb čakras)

•         atklāsi pareizo rīcību un risinājumus savām  ikvienai ikdienas dzīves situācijāmai

•         atjaunosi organisma dabīgās spējas dzīvot veselīgi un laimīgi  bā un laimē

Reiki palīdzēs atvērties dzīvei un priekam , un ar prieku un pateicību un pilnībā izbaudīt katru savas dzīves mirkli, kas tev dots.

 

Māmiņu Klubā reiki individuālos seansus vada Ilze Pavasare. Viņa ir 4. Pakāpes reiki meistare, kas savas zināšanas guvusi pie reiki skolotājas Maijas Kantores. Ilze pati ar reiki nodarbojas jau 15 10 gadu s, no kuriem 5 gadus praktizē kā reiki meistare, sniedzot klientiem atbalstu un kopā meklējot jaunas atziņas.  . „Līdz šim reiki enerģiju sniedzu vairāk saviem draugiem, paziņām un ģimenei, nu jūtu – esmu gatava kam vairāk,“ tā Ilze Pavasare.

 20121024155229-83861.jpg


Reiki individuālie seansi Māmiņu Klubā notiek reizi divās nedēļās - trešdienās. Viena seansa ilgums - 1,5 līdz 2 stundām

Cena – € 30

Pēc pieteikuma saņemšanas Māmiņu klubs ar tevi sazināsies,lai vienotos par procedūras laiku.
 
Māmiņu Kluba reiki individuālie seansi notiek Vīlandes ielā 1/2, ieeja no Elizabetes ielas, 1. stāvā.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena