Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Pašhipnoze un Nākotnes Progresija

Vēl pirms pāris gadu desmitiem hipnoterapija tika uzskatīta par kaut ko mistisku. Zinātnieki noliedza tās iedarbību, cilveki baidījās tikt apkrāpti.  Tomēr šī situācija ir dramatiski mainījusies. 21. gadsimta sākumā Hipnoterapija sāka izbaudīt atdzimšanu klīniskajā un zinātniskajā pasaulē. Kādu laiku vēlāk, terapeiti atklāja metodi, kuras nosaukums ir Nākotnes Progresija.

Hipnoterapija ir ieguvusi daudzu cienījamu zinātnieku atzinību, kā arī regulāri tiek iztirzāta un pētīta Pasaules respektablāko zinātnes izdevumu ietvaros. Daudzās pasaules valstīs tā tiek iekļauta kā kompensējamā terapija veselības apdrošināšanas polišu turētājiem.

Hipnoterapija var palīdzēt: atbrīvoties no dažādām fobijām jeb bailēm un no traumatiskiem notikumiem, pārtaukt raizēties, mazināt stresa līmeni, mazināt svara problēmas, pārtraukt dažādas atkarības, pārtraukt domāt negatīvi, iegūt iekšējo mieru un harmoniju, iegūt mieru krīzes laikā, bēdās vai pie mokošas vainas apziņas, garīgi koncentrēties, mazināt panikas lēkmes, celt pašapziņu.

Tomēr daudzi cilvēki dažādu iemeslu dēļ nespēj apmeklēt individuālus terapijas seansus, tādēļ mēs piedāvājam unikālu semināru: Apgūsti pašhipnozes pamatus un ielūkojies savā nakotnē.
Pašhipnoze ir hipnoterapijas seanss, kurā hipnoterapeits esi tu pati. Vari izmantot to, kad vēlies, kur vēlies un kā vēlies pēc savas sirds patikas. Pašhipnozi var iemācīties ikkatrs, un tā ir ļoti vērtīgs rīks savas fiziskās un garīgās veselības, kā arī labklājības uzlabošanai.


Šajā seminārā Tev būs iespēja arī ielūkoties sava nākotnē ar  nākotnes progresijas metodi. Tā ir  metode ar kuras palīdzību terapeits "aizved" klientu uz viņa nākotni. Nākotne var būt 5, 10 vai vairāk gadi. Jebkura cilvēka nākotne balstās uz to, ko viņš dara tagadnē, līdz ar to, ja cilvēks kaut ko radikāli izmainīs, tad arī viņa nākotne izmainīsies. Un tieši te slēpjas šīs metodes burvība - aizejot uz savu nākotni, cilvēks var uzzināt, kas viņam ir jāizmaina tagadnē, lai viņam būtu labāka nākotne. Te ir jāātceras, ka katram cilvēkam ir iespējamas ļoti daudz nākotnes, kas izveidojas no viņa veiktajām izvēlēm, līdz ar to, nav jāuztraucas, ka tu redzēsi negatīvu nākotni. Programma ir izstrādāta tā,lai Tu aizceļotu uz savu vislabāko iespējamo nākotni.

Ko apgūsi, apmeklējot šo semināru:

  • kas ir hipnoterapija un kā tā atšķiras no hipnozes
  • kā pašhipnoze var palīdzēt tieši Jūsu problēmai
  • kā izveidot veiksmīgu pašhipnozes scenāriju, ko neatraidīs Jūsu prāts
  • dažādas pašhipnozes metodes
  • kā saprast, kura metode Jums būs pati piemērotākā
  • kā sasniegt savus mērķus
  • sapratīsi kā darbojas Nākotnes Progresija
  • "aizceļosi" uz savu 5 un 10 gadu tālu nākotni, kā arī uz savu vislabāko iespējamo nākotni (tā ir nākotne, kura var īstenoties, ja Tu izmainīsi savā dzīvē kaut ko specifisku)

 Ja esi nonākusi izvēles priekšā, bet nevari izlemt, kuru variantu izvēlēties, tev būs iespēja izmantot "Izvēles Progresiju". Piemēram, ja nevari izvēlēties, kuru darba piedāvājumu pieņemt, tev būs iespēja aiziet uz nākotni, kura būs pēc vienas izvēles pieņemšanas, redzēsi, cik laimīga būsi darbā vai arī, cik labs vai slikts būs priekšnieks, kā arī, tu aiziesi uz otru nākotni, kura radīsies, ja tu pieņemsi otru izvēli. Tādā veidā, tu viegli varēsi saprast, kura izvēle būs labāka priekš tevis ilgtermiņā.


Lūdzu iegaumē:
Nākotnes Progresija ir balstīta uz vizualizāciju, kas nelielam procentam cilvēku sagādā problēmas, līdz ar to, lai arī tā ir ļoti viegli īstenojama tehnika un vairākumam cilvēku nesagādā nekādas grūtības, mēs nevaram garantēt, ka visas apmeklētājas varēs vizualizēt savu nākotni. Ja kādai no apmeklētājām tas neizdosies, viņa saņems pamācību, kā iemācīties vizualizēt, kā arī visas tehnikas, ar kurām strādājot regulāri, pēc neilga laika, viņa varēs bez problēmām ceļot uz savu nākotni.

Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

 

20130725094023-74331.jpg

 

"Katram klientam ir savs stāsts un savas vēlmes tādēļ pārsvarā savā darbā es nestrādāju tikai ar vienu metodi es savienoju kopā dažādas, laika gaitā pārbaudītas terapijas, kuras pieskaņoju katram klientam individuāli. Taču viena tehnika ir unikāla. Tā ir EBT. Šī tehnika var tikt izmantota gandrīz uz visu, bet pats labākais - to var ļoti viegli iemācīt. Seminārs, tā ir lieliska iespēja nodot cilvēkam "brīnumrīku" ar kura palīdzību viņš pats var veidot savu dzīvi tālāk daudz pozitīvāku un laimīgāku", tā Kristīne.

Kad notiek?
28. februārī no plkst. 18.00 līdz 21.00

Kur notiek?
Māmiņu Kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 5. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?
Ls 15

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena