Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Nodarbība vecākiem un pedagogiem: gaismas galdu izmantojums rotaļās un mācību procesā

Arvien populārāki kļūst gaismas galdu jeb smilšu lampu izmantošana attīstošām rotaļām, sīkās motorikas attīstībai un radošuma veicināšanai gan bērnudārzos un skolās, gan mājas apstākļos. Tas ir lielisks mācību un izklaides līdzeklis ar kā palīdzību bērnam var iemācīt daudzas dažādas lietas viņam saistošā un interesentā veidā. Nereti iegādājoties gaismas galdus rodas jautājumi kā tos vislabāk izmantot mācību procesā, kā veiksmīgāk integrēt rotaļnodarbībās, kur meklēt un kā izgatavot aksesuārus un palīgmateriālus darbam ar gaismas galdiem. Smilšu lampu pielietojums ir ļoti plašs un daudzveidīgs tādēļ piedāvājam apmeklēt Smilšu lampu daudzveidīgā pielietojuma semināru, lai uzzinātu par dažādām  iespējam gaismas galda lietošanā un radoši iedvesmotos darbam uz tiem.

Māmiņu Klubs aicina vecākus, pirmsskolas un attīstības pedagogus uz semināru par gaismas galdu izmantošanas iespējām ikdienā mājas apstākļos un darbā ar bērniem!

20171010104700-50001.jpg

 

Seminārs tiek veidots gan ar teorētisko daļu, kur klausītājiem tiek prezentēti gaismas galdi, norādīta to lietošanas nozīmē, parādīti dažādi aktivitāšu un uzdevumu varianti, gan ar praktisko jeb radošo daļu, kur pašiem semināra klausītājiem ir iespēja izmēģināt milzīgo palīgmateriālu klāstu un radoši darboties uz smilšu lampām.

Smilšu lampa ir izglītojošs un attīstošs rotaļu galds bērniem pirmsskolas un sākumskolas vecumā. Smilšu lampā iestrādātā LED gaismas ļauj bērniem koncentrēties, veicina iztēli un radošo darbošanās prieku un palīdz apgūt jaunu informāciju. Tā kā gaisma Smilšu lampā palīdz piesaistīt un noturēt uzmanību vienā vietā, tā veicina bērnu koncentrēšanās spējas, jo tās ir nepieciešamas jebkura uzdevuma veikšanai. Priekšmeti un attēli, kas novietoti uz gaismas galda, ir vieglāk iegaumējami, līdz ar to trenējas vizuālā atmiņa, savukārt laba vizuālā atmiņa bērniem mācīšanās procesā ļauj daudz vieglāk apgūt lasīt prasmes, rakstītprasmes un skaitīt prasmes. Papildus spēles smiltīs dod iespēju izpaust savas jūtas un parādīt emocijas un rotaļas un spēles padara daudz krāsainākas un spilgtākas.

 20171010104642-77366.jpg

Semināru vada Smilšu lampu eksperte Laura Līdaka-Ambrazēviča, kas jau vairāk nekā 3 gadus ir Lietuvas kompānijas Eventus group (www.jonely.eu) oficiālā pārstāve Latvijā un piedāvā iegādāties dažāda veida gaismas galdus un citus attīstošos produktus. Lektore vada smilšu lampu nodarbības privātās pirmsskolas izglītības iestādēs, vada gaismas galdu apmācības seminārus un veido metodisko gaismas galdu materiālu.

Iespēja zīmēt smiltīs rada relaksējošu iedarbību gan prātam, gan garam un pamodina radošumu ikvienā. Krāsaini akcenti, brīvs ideju lidojums un spēle – atraisa tās kvalitātes cilvēkos, kuras ļauj smelties no dzīves visu pozitīvo! 

Kad notiks?

8. novembrī plkst. 18.00-20.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

20 eur

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena