Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Mazuļu masāža

Katra mamma sapņo par laimīgu, veselu un kustīgu mazuli. Bet kā bērniņu par tādu izaudzināt? Protams, bērniņam ir nepieciešama vecāku uzmanība, siltums, maigums. Un arī  - pilnvērtīgs uzturs, saules gaisma, tīrs, svaigs gaiss – vesela pasaule. Un bērns iepazīst šo pasauli caur sajūtām. Liela loma mazuļa attīstībā ir arī fiziskajiem vingrinājumiem un masāžai.

20140313093059-64533.jpg

Mazuļu fiziskā audzināšana jāsāk jau no pirmajiem dzīves mēnešiem. Tieši kustību procesā pilnveidojas mazuļa kustību-vestibulārais aparāts, uzlabojas vielmaiņa, un no tā ir atkarīga arī viņa fiziskā attīstība.

Masāža ir viens no pasīvās vingrošanas veidiem. Tā stimulē bērna organisma attīstību. Tā nostiprina ne tikai muskuļus, bet arī asinsriti, uzlabo vielmaiņu, un labvēlīgi ietekmē mazuļa psihes attīstību. Paši nozīmīgākie rezultāti, ko var panākt ar sistemātisku vingrošanu, ir nervu procesu normalizēšana.

Pamata priekšrocības šāda veida procesiem ir: spēks, kustību līdzsvars, kustību precizitāte, kas ir pat ļoti svarīgi mazuļa harmoniskai attīstībai.

Labvēlīgu ietekmi tas viss atstāj ne tikai uz dziļajiem un ārējiem audiem, bet arī reflektori uz visu organismu kopumā, jo masāža nostiprina mazuļa veselību. Masāžas procedūras var sākt veikt mazuļiem no 2.5 – 3 mēnešu vecuma.

Pats galvenais: masāža un vingrošana bērnam nav tikai ārstnieciska vai ar atveseļošanos saistīta procedūra, tā ir arī bauda. Atcerieties, ka jūsu noskaņojumu pārņem arī mazulis, tāpēc – ikdienas nodarbēm jāsagādā prieku jums abiem.

Masāža ar vingrošanas elementiem ilgst apmēram 40 minūtes.

Māmiņu Kluba Vecāku skolā masāžu mazuļiem veic sertificēta kosmetoloģe, sertificēta masiere ar medicīnisko izglītību – Natālija Kirjuhina.

20131030142643-73320.jpg

Natālija jau 7 gadus strādā šajā jomā. Viņa ir beigusi Rīgas kosmētisko skolu CIDESCO un Latvijas Universitāti.

„Savu darbu es ļoti mīlu. Man tas ir liels gods – palīdzēt cilvēkiem iegūt ne tikai estētisko baudu, bet arī garīgu harmoniju”, - atzīst Natālija.

 

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25

Pēc pieteikuma saņemšanas Māmiņu Klubs ar tevi sazināsies, lai vienotos par procedūras laiku

 

 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena