Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Lekcija: Mans bērns klepo!

Māmiņu Klubs un www.bernsklepo.lv aicina uz dr. Renātes Snipes lekciju par bērnu plaušu veselību.

Lekcija notiks 6. februārī Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1-9, tās sākums – plkst. 16.00. Pēc lekcijas ikviens varēs uzdot sev būtiskos jautājumus.


Dr. Renāte Snipe ir bērnu pulmonoloģe, kas savus mazos pacientus un viņu vecākus uzņem Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā un Latvijas Universitātes Medicīnas pēcdiploma Izglītības institūtā, kur ir ārstes privātprakse.

 

20130121140142-59003.jpg



Lekcijas laikā dr. Snipe aicinās vecākus aizdomāties, kāds ir viņu bērnu klepus. Tas mēdz būt gaužām parasts ziemas krekšķis, bet citkārt tas var norādīt uz astmu vai alerģiju. Ārste palīdzēs saprast, kādiem simptomiem ir jāpievērš uzmanība, kā rīkoties, ja bērnam ir klepus, kuros mirkļos vēlams doties pie ārsta gan profilakses, gan veselības stāvokļa stabilizēšanas un uzlabošanas nolūkos.

www.bernsklepo.lv - vecākiem, kuriem nav vienalga!

Mājas lapā vecākiem ir iespēja iegūt plašu informāciju par klepus veidiem, izpausmēm, pirmo palīdzību mājas apstākļos un plaušu ārstu – pulmonologu kontaktinformāciju. Ikviens vecāks mājas lapā www.bernsklepo.lv var aizpildīt testu klepus riska noteikšanai.

Mājas lapa www.bernsklepo.lv ir veidota, lai sniegtu noderīgu informāciju gan tiem vecākiem, kuru bērniem laiku pa laikam ir klepus saaukstēšanās rezultātā, gan tiem, kuru bērniem ir uzstādīta diagnoze - astma. Astma ir slimība, no kā nav jābaidās un nav no tās jāizvairās, bet jārīkojas, lai mazinātu tās izpausmes un palīdzētu bērnam ar to sadzīvot.

Kad notiks?

6. februārī plkst. 16.00 līdz 17.30

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Bezmaksas

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena