Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Dūlu nedēļa. Katrīnas Puriņas- Libertes lekcija meitenēm - "Mans ķermenis"

Daudz kur pasaulē, dūlas un vecmātes, rūpējas, ne tikai par topošās un jaunās māmiņas veselības izglītošanu, bet arī apmāca meitenes - topošās sievietes par sievietes veselību, rūpēm par sevi, higiēnu. Arī Katrīna Puriņa, ne tikai kā dūla un topošā sieviešu veselības ārste, bet arī divu meitu mamma, vēlas izglītot jaunas meitenes par tik svarīgu tēmu, kā jaunas sievietes veselība.

Šķiet, ka mūsdienās meitenes ir gatavas un atvērtas uzņemt informāciju, kas saistīta ar intīmo veselību, bet ne vienmēr šī informācija ir profesionāli noformulēta, visbiežāk atrodama apšaubāmos interneta forumos vai draudzeņu sarunās, kurās nereti rodas mīti, bieži vien pirmā saruna ar ginekologu vai mammu, notiek diezgan vēlu.

Katrīna Puriņa uzsver:"Es ticu, ka man apkārt ir atbalstošas un mīlošas meitu mammas, taču nereti tomēr dzirdu, ka meitu mammas nespēj veselīgi parunāt par tik dabiskām lietām, kā piemēram, mēnešreizes, vai arī pati pusaudžu meitene no mammas šo informāciju dzirdēt nevēlas. Esmu vēl pietiekami jauna, lai atrastu kopīgu valodu ar pusaudzēm, stāstot viņām par to, kā meitene pārtop jaunā sievietē, kādas izmaiņas ķermeniski un psiholoģiski notiek pusaudžu vecumā, es vēlos viņu vecumam atbilstoši un saprotami pastāstīt par sievietes cikliskumu (jeb ciklu) dažādos dzīves posmos, ieskicējot svarīgāko hormonu simbiozi mūsu ķermenī. Es vēlos pastāstīt par to, kā jaunai meitenei rūpēties par savu ķermeni, visu cikla laiku, ne tikai mēnešreižu dienās."

Meitenes gūs īsu ieskatu arī tajā, kā tiek ieņemts bērniņš un kādā veidā tas ierodas šajā pasaulē. Ar cieņu un mīlestību pret jaunām meitenēm, ar lielu pietāti pret to, kā viņas tiek audzinātas katra savā ģimenē, bet tomēr informatīvi, saprotami un īpaši izskaidrojot svarīgāko, ar ilustratīviem materiāliem par to, kas notiek ar mūsu skaisto, brīnišķi radīto, sievietes ķermeni.

Ļoti vēlētos, ka meitenes aizietu no šīs lekcijas ar sajūtu, ka mēnešreizes ir nevis kas tāds par ko ir jānokaunas, bet tas ir skaists un jauns sākums, brīnišķīgam posmam sievietes dzīvē.

Protams, lekcijas beigās meitenes ir aicinātas uzdot arī savus jautājumu!

Uz lekciju aicinām pieteikties meitenes vecumā no 10 - 15 gadu vecumam

Lekcijas laiks: 15:00 - 16:30

Tiksimies -  „Māmiņu Klubā“, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 1. stāvā Rīgā

Lekciju vadīs

Katrīna Puriņa (dzemdību dūla starptautiskā apmācībā, topošā ārste, sertificēta zīdīšanas speciāliste)

Pieteikšanās: t. 67350750 vai mājas lapā maminuklubs.lv , ierobežots vietu skaits, ja ir kādi jautājumi par tēmu klāstu, droši var zvanīt lektorei personīgi - t. 29191011

Ieeja par ziedojumiem

Tiksimies -  „Māmiņu Klubā“, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 1. stāvā Rīgā

Lekciju vadīs Katrīna Puriņa (dzemdību dūla starptautiskā apmācībā, topošā ārste, sertificēta zīdīšanas speciāliste)

Pieteikšanās: t. 67350750 vai mājas lapā maminuklubs.lv , ierobežots vietu skaits, ja ir kādi jautājumi par tēmu klāstu, droši var zvanīt lektorei personīgi - t. 29191011

Ieeja par ziedojumiem

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena