Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Individuālā psihologa konsultācija

Ģimenē ienākot bērniņam, nereti aktualizējas gan dažādi sadzīviski jautājumi, gan jautājumi bērna audzināšanu un partnerattiecībām. Lai tos izrunājot, vecākiem rastos kādas atziņas vai atbildes, un ģimenē veidotos harmoniskas attiecības, Māmiņu Klubs aicina uz , psiholoģes Līgas Vanagas individuālajām konsultācijām!

 20130920100333-97523.jpg

„Kad mēs esam patiesi, mūs dzird un mums atsaucas, pat, ja paustais saturs ir sāpīgs, vai nepatīkams. Un nav nozīmes vai tas ir bērns, vai pieaugušais.Es nepretendēju uz patiesību, jo manī tās nav. Tā ir otrā cilvēkā.Es tikai varu norādīt uz durvīm, aiz kurām tā paslēpta un, ja vajag – palīdzēt atvērt”, tā psiholoģe.

Gan jaunie vecāki, gan vecāki, kuru bērni jau ir paaugušies, aicināti uz individuālajām konsultācijām, kurās psiholoģe Līga Vanaga aicina pārrunāt šādus tematus:

  • Pāra savstarpējās attiecības;

  • Bērnu audzināšanas jautājumi;

  • Bērnu uzvedības korekcija.

Individuālās konsultācijas laikā speciāliste uzklausīs vecāku sāpi un būs atvērta jebkuram, viņus interesējošam jautājumam, ar mērķi uzlabot partnerattiecību kvalitāti, risināt bērnu audzināšanas vai uzvedības jautājumus!

Katram no vecākiem ir sava sāpe, savs aktuālais jautājums, kas radies laika gaitā un ilgākā periodā skaidri noformulējies. Lai to izprastu un risinātu, ikviens vecāks ir aicināts tajā dalīties, apmeklējot Māmiņu Kluba jaunās individuālās psihologa konsultācijas!

Individuālās konsultācijas sniedz:psiholoģe Līga Vanaga

Individuālās konsultācijas notiks: katru tre'šdienu no plkst.10.00 līdz 17.00

Adrese: Vīlandes iela 1, ieeja no Elizabetes ielas

Maksa par konsultāciju: € 17,50

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena