Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Kā strādāt ar saviem eņģeļiem

Daudzi cilvēki noteikti ir dzirdējuši par enģeļiem. Tie bieži tiek pieminēti Bībelē kā Dieva tiešie palīgi cilvēkiem. Enģeļi ir skaistas gaismas būtnes, vēstneši no Dieva, un ir gatavi un vēlas mums palīdzēt visos iespējamos veidos. Taču tikai retais zina, ka šie Dieva palīgi mūsdienās galvenokārt ir "bezdarbnieki". Bezdarbnieki tiešā vārda nozīmē, jo cilvēki viņu palīdzību neizmanto.

Katram cilvēkam ir dota izvēles brīvība, un tāda tā ir arī attiecībā uz enģeļiem - viņi var iejaukties bez aicinājuma tikai ekstremālās situācijās, bet normālā ikdienas dzīvē viņi palīdzēt nedrīkst, jo cilvēka izvēle, galvenokārt neapzināti, ir cīnīties vienam. Tas ir paradoksāli un skumji, jo viss, kas ir vajadzīgs, lai enģeļi palīdzētu ir tikai palūgt. Palūdzot palīdzību, tiek izdarīta izvēle pieņemt palīdzību un tad, pamazām sāk notikt brīnumainas lietas. Pēc šī semināra apmeklējuma, tu zināsi daudz jaunus apbrīnojamus veidus, kā viņi var palīdzēt tavā dzīvē, kā arī tu zināsi tehnikas ar kādām var uzsākt saziņu ar enģeļiem. Galvenais uzsvars šinī seminārā tiek likts uz Tava potenciālā paplašināšanu - Tu iemācīsies strādāt ar enģeļiem, lai izveidotu dzīvi, kas ir mīlestības, prieka, miera un harmonijas pilna, kā arī, ar enģeļu palīdzību, tu varēsi izveidot savu “svētību trauku”, kuru vēlāk, ar dažādu tehniku palīdzību, varēsi izmantot savu sapņu piepildīšanai (lai izveidotu svētību trauku, tev jāņem līdzi uz semināru skaists trauks, vislabāk skaista bļoda 20 - 30 cm diametrā un pierakstu klade).

Ko Tu apgūsi un uzināsi šajā seminārā:

  • Enerģija šajos semināros vienmēr ir relaksējoša un pacilājoša, jo enģeļi ieskauj gaismas un prieka enerģijā
  • Tu uzzināsi, kas ir enģeļi, ercenģeļi un garīgie pavadoņi
  • Tu iemācīsies kā tieši tu vari sazināties ar saviem sargenģeļiem un kā stiprināt savu intuīciju, jo katrs cilvēks viņus uztver savādāk.
  • Tu iemācīsies piezemēties un atvērt sevi dziedinošajai kosmosa enerģijai
  • Tu saņemsi relaksējošu, attīrošu meditāciju, kuras laikā ar Tevi strādās Tavi enģeļi, ercenģeļi un garīgie pavadoņi
  • Tava aura tiks attīrīta un čakras sabalansētas
  • Tu atbrīvosies no dažādām toksiskām enerģētiskām saitēm, kuras Tev traucē pilnībā izbaudīt dzīvi
  • Tu iegūsi svētību trauku, kuru varēsi izmantot savu sapņu piepildīšanai

 

 

Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

 

20130105232841-91932.jpg

Kad notiek?

14. augustā un 20. augustā no plkst. 18.00 līdz 21.00

Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 5. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 15

Kas vēl būtu jāzina?

Lai izveidotu svētību trauku, tev jāņem līdzi uz semināru skaists trauks, vislabāk skaista bļoda 20 - 30 cm diametrā un pierakstu klade

 


 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena