Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Huggies® Pants Mazuļu Olimpiāde: rāpošanas sacensības

Vai zināt, kāda nozīme mazuļa attīstībā rāpošanai? Rāpošana stiprina visu ķermeni. Kad mazulis rāpo, viņam jāizmanto gan rokas, gan kājas, lai noturētu ķermeni nepieskaroties pie zemes. Strādājot pret gravitācijas spēku, bērns stiprina vēdera, plecu, roku, kāju muskulatūru.

Rāpošana tāpat spēlē nozīmīgu lomu mugurkaula muskulatūras attīstībā, kas ir svarīgi stājai.

Bērns pārvietojoties telpā izmanto redzi,lai tajā orientētos un sasniegtu mērķi. Bērns skatās te uz mērķi, te uz rokām, attīstot redzi tuvumā un tālumā, variējot fokusēšanu. Šāda veida treniņi tuvumā un tālumā ir labi acu muskulatūrai,lai uzlabotu redzi. Laba redze ir īpaši svarīga, lai nākotnē bērns spētu lasīt un rakstīt.

“Māmiņu Klubs” sadarbībā ar autiņbiksītēm Huggies® paralēli 16.maijā notiekošajai Mājsaimnieču olimpiādei rīko vēl nebijušu pasākumu pašiem mazākajiem sportistiem – Mazuļu Olimpiādi.

 Tas būs neaizmirstams piedzīvojums ne tikai pašiem mazuļiem un viņu vecākiem, kuri varēs sekot līdzi mazo pasaules atklājēju pirmajām sporta gaitām, bet arī jautri mirkļi visiem līdzjutējiem! Mēs esam pieraduši,ka sporto tikai lielie, taču arī tiem, kas vēl tikai sēž ratos, patīk kustēties un mēs piedzīvosim jaunus rāpošanas rekordus.

Veicināsim mazuļu attīstību, priecāsimies, izbaudīsim sacensību garu, un trenēsim mazuļu redzi, ļaujot viņiem izbaudīt īstu piedzīvojumu rāpošanas sacensībās! 

Piesakoties, norādi bērna vārdu, uzvārdu, vecumu

Gaidām pieteikumus no mazuļiem, kuri prot rāpot,bet vēl stabili nestaigā.

Rāposim kopā Huggies® Pants

20150508144712-85614.jpg 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena