Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Alergologa vizīte Māmiņu Kluba vasaras festivālā

Māmiņu Kluba vasaras festivāla ietvaros, līdzīgi kā pagājušajā un aizpagājušajā gadā, piedāvājam izmantot unikālu veselības pakalpojumu - Bērnu veselības busa apmeklējumuBērnu veselības busa mērķis ir padarīt pieejamākus medicīniskos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem Latvijā un nodrošināt regulāras primārās medicīniskās pārbaudes, kā arī savlaicīgu norīkojumu pie kvalificētiem speciālistiem pilnīgi bezmaksas!

Bērnu veselības buss ir speciāli aprīkots transporta līdzeklis, kurā kvalificēti ārsti-speciālisti brauc uz Latvijas pilsētām un nodrošina bērniem primāro medicīnisko aprūpi.Šajā reizē viņi būs kopā ar mums!

Māmiņu Kluba Mobilajā aprūpes centrā bez maksas varēs saņemt acu ārsta un bērnu alergologa izmeklējumus, kā arī  plašu izglītojošo programmu bērniem.

Mobilā veselības aprūpes centrā sastapsiet speciālistus, kuri ikdienā strādā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā:

ALERGOLOGU 

Cik bērnus festivāla dienas ietvaros būs iespējams pieņemt?

Bērnu veselības buss strādā tāpat kā poliklīnika, tikai izskatās savādāk un pārvietojas no vienas vietas uz citu. Tāpēc ļoti svarīgi atcerēties, ka mūsu ārsti pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties varēs turpat Māmiņu Kluba vasaras festivāla norises vietā.

Darba diena festivālā sāksies no plkst.12:00 līdz 18:00. Darba dienas beigas nekad nevar saplānot precīzi, jo dienas laikā viens speciālists var pieņemt 20 -25 bērnus.

 

20150514094131-67188.jpg

Par pašu Mobilo veselības centru uzzināt vairāk vari ŠEIT>>

Tiekamies Māmiņu Kluba vasaras festivālā 2.jūnijā!

Māmiņu Klubs

20180516092203-32499.jpg

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena