VIDEO ieraksts vebināram - īpaša saruna pusaudžu vecākiem!

29. Jun 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par mentālās veselības un pusaudžu pašsajūtas izaicinājumiem pēcpandēmijas laikā, kopā ar psihoterapeitu Niku Konstantinovu un geštaltterapeiti Aigu Gavari, Māmiņu Klubs izrunā būtiskākās lietas, kas šobrīd skar pusaudžus!

Kāpēc ir trauksme un depresivitāte un ko ar to darīt? Kā atrast motivāciju un stiprināt pašapziņu? Dati ir satraucoši - jau katrs ceturtais pusaudzis cieš no psihoemocionālās veselības problēmām Bērnam nav īsti motivācijas, skolas darbi nevedas tik labi kā gribētos, aizvien vairāk laika ekrānos, aizvien mazāk sportā un aktivitātēs ar draugiem, varbūt pat sūdzības par nomāktību un trauksmi, un dažiem jau psihologa apmeklējums…

Šķiet, lielākā daļa ģimeņu, kurās aug skolas vecuma bērni, pēdējā gada laikā būs saskārušies ar vismaz vienu no šīm izpausmēm. Tādēļ Latvijā izstrādāta īpaša nometņu programma p-faktors, lai palīdzētu bērniem un pusaudžiem vecumā no 9-19 gadiem atgūt motivāciju un uzlabot vajadzīgās dzīves prasmes.

Šovasar, piesaistot dažādu jomu profesionāļus, tiek piedāvātas 3 dažādas nometnes, dalītas pa vecuma grupām un dzimumiem.

Vairāk par šo programmu uzziniet sarunā ar terapeitiem un programmas mājas lapā www.pfaktors.lv