Terēze izvēlas Polarn O Pyret

18. Sep 2016, 19:45 IlvaV IlvaV

Tā kā man bija tā laime saņemt dāvanu karti no Māmiņu Kluba un Polarn O Pyret veikala (par konkursu "Uz skolu"), kādu dienu abas ar meitu devāmies uz t/c Spice, lai iegādātos ko skaistu.20160918193322-80559.jpg

Iepriekš gan biju izpētījusi interneta veikalā sevi interesējošās lietas, lai ar nepilnu 3 gadus vecu bērnu pārāk ilgi neklīstu pa veikalu, taču gan tas, ka uz vietas tomēr konkrētajam modelim nebija izmērs, kas nepieciešams meitai, gan tas, ka no visa piedāvājuma burtiski apžilbām, drusku manus plānus pamainīja:) 

Kamēr es būros pa veikala plauktiem un pakaramajiem, bērns jau bija atradis sev nodarbošanos pie Brio dzelzceļa sliedēm, kas novietotas pie kases. Vismaz uz mirkli man bija miers.

Jā, cenas nav ļoti zemas, taču kvalitāte, manuprāt, teicama. Iepriekš esmu pirkusi lielajam bērnam šī ražotāja apģērbus, kas tik pat labā stāvoklī tālāk tika nodoti brālim, un tad jau draugu bērniem. Polarn O Pyret ražotās lietas viens bērns patiešām nav spējīgs nonēsāt, kaut gan laikam viss atkaarīgs no vecuma un bērna.

Tā kā šobrīd veikalā ir spēkā akcija, kad ņem 3 bikses, bet maksā par 2 (lētākās tiek uzdāvinātas), tad mana izvēle tomēr palika pie leginga tipa biksēm, jo tās mums bija vajadzīgas bērnudārzam, ikdienai. Šī ražotāja legingi ir ar regulējamu jostasvietu, kas manai tievulei ir pavisam noderīga fīča. Vē jāņem vērā, ka izmēri gluži neatbilst, jo Polarn O Pyret apģērbs ir drusciņ lielāks kā pārējie. Vismaz man tā šķiet.

Terēze, izspēlējusies ar vilcieniņiem,bija gatava mērīt mammas izvēlētās lietas. Sajūsmu radīja tapetes, kas izlīmētas uzlaikošanas kabīnē. Tā vien gribējās paņemt kādu konfekti no sienas:) Ar to laikošanos mums gāja kā gāja, bet beigās skaidrībā tikām:) Kā jau minēju, palikām pie 3 biksēm un viena garroku krekliņa. Protams, mājās labprāt būtu aiznesuši visas košās kleitiņas, krekliņus ar spilgtiem attēliem, aksesuārus ar svītrām un superīgos rudens un ziemas kombinezonus, bet dāvanu kartes lielums bija tik liels, cik bija, un mammas maks tik biezs, cik nu bija:)

Starp citu, veikalā ir arī 15 % atlaide Goda ģimeņu pārstāvjiem, tāpēc mēs vēl dabūjām atlaidi krekliņam. Labs pirkums! Liels paldies MK par dāvanu! 

20160918193624-50513.jpg

Košais komplekts košajam rudenim!

20160918193939-17081.jpgPumpiņ-ra-sa-sā komplekts:) Šeit viss ir ar pumpām-bikes, veste, lakatiņš un pat maciņš.

20160918194109-67863.jpg

Bēgles komplekts jeb "nepaspēju ne topiņu pārģerbt, ne apavus uzaut":) Košās bikses pamanīju dārzā.

Tā kā ar bērniem cenšos veikalu neapmeklēt, tad šī diena bija īpaša- ar šopingu un pēc tam ar kūku un sulas glāzi kafejnīcā:) Paldies vēlreiz!