Radošās darbnīcas trešajā adventes svētdienā

Radošās darbnīcas trešajā adventes svētdienā

09. Dec 2016, 10:17 nosiguldas nosiguldas

Ja neesat neko ieplānojuši šim brīvdienām, tad Rīdziniekiem ir iespēja jauki pavadīt laiku ar bērniem,

11.decembrī Kultūras un tautas mākslas centra «Ritums» filiālē, Ieriķu ielā 43a, no plkst. 11.00 līdz 15.00 notiks Ziemassvētku radošās darbnīcas «Manā dāvanu maisā».

Pasākuma laikā darbosies 14 radošās darbnīcas, kurās pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izgatavot sirsnīgas dāvanas un pārsteigumus sev, ģimenei vai draugiem, kā arī gūt idejas par to, kā apvienot tradicionālo ar moderno.

Ziemassvētku radošās darbnīcas vadīs Kultūras un tautas mākslas centra «Ritums» tautas lietišķās mākslas studiju vadītāji, kuri apmeklētājiem parādīs un palīdzēs izgatavot apsveikuma kartītes ar zīda elementiem, ādas aksesuārus, mazus puzurus, atslēgu piekariņus, eglīšu rotājumus no dabīgiem materiāliem, papīra zvaigznītes, austus telefona maciņus, gaismas laternas, filcētas piespraudes, tamborētas sniegpārsliņas un aproces. Būs iespēja gleznot ziemas tematikā, kā arī iestrādāt kokā latviešu spēka zīmes. Pēc savas dāvanas izgatavošanas tiks piedāvāta iespēja apmeklēt arī dāvanu iesaiņošanas darbnīcu, kurā izpalīdzīgi rūķi palīdzēs sagatavot pārsteigumu pasniegšanai.

Kultūras un tautas mākslas centrs «Ritums» šādas Ziemassvētku darbnīcas organizē jau otro gadu un aicina tajās piedalīties ne tikai bērnus, bet arī jauniešus, viņu vecākus un vecvecākus.

Dalība radošajās darbnīcās bez maksas.