Pumpu lācis pret pašu gribu

Pumpu lācis pret pašu gribu

27. Mar 2017, 13:51 nosiguldas nosiguldas

Tikko nesen tika pieņemta norma, kas atļauj bērnudārza audzinātājām neņemt slimu bērnu grupiņā. ESMU PĀRLIECINĀTA, KA TĀDU PAŠU NORMU IR NEPIECIEŠAMS IEVIEST ARĪ SKOLĀ.

Katrīne atnākot no skolas stāstīja, ka viņas klases biedrene atnākusi uz skolu ar zaļām pumpām, tās gan ejot nost, bet slimojusi esot ar vējbakām.

Pēc neilga laika arī manā mājā ir pirmais PUMPU LĀCIS.

Es protams esmu par to, lai bērni bērnībā izslimo vējbakas, bet īsti mierā es neesmu, ka kāds var atļauties vest savu bērnu uz skolu  slimu, nepadomājot, ka viņa vieglprātības pēc slimos citi bērni. Laiku pa laikam nevaru saprast, vai tiešām tik ļoti bērni var apnikt, ka neskatoties ne uz ko jāstiepj uz skolu. 

UZREIZ GRIBU MINĒT, TE IR RUNA PAR VECĀKIEM, KAS SĒZ MĀJĀ UN NESTRĀDĀ.

Mēs ikdienā runājam, ka nav nekā svarīgāka par bērniem, bet skatoties, kas notiek skolā, liekās ka realitāte ir pavisam savādāka. Dziļs klepus, iesnas tā ir skolas ikdiena un tāds mazs bacilis staigā pa skolu un palīdz saslimt citiem bērniem. Man jau liekās, ka ja bērnam neielaiž slimību, to ir vieglāk izārstēt, nav jāceļās pa naktīm un jāmoka sevi un bērnu.

nosiguldas nosiguldas 28. Mar 2017, 12:08 lauvinja

piekrītu, bet es tomēr uzskatu ar pumpām kaut arī jau noejošām bērns nav jālaiž uz skolu.

lauvinja lauvinja 27. Mar 2017, 17:13

Nezinu kā citur, bet manu bērnu skolā, ja ir kavētas vairāk kā 3 dienas, tad vajag ārsta zīmi. Ja ārsts ir izrakstījis uz skolu, skolai jāņem pretī. Klepus un iesnas ir jāvērtē ārstam, daudziem ir alerģiski klepus un iesnas.

Jāsaka gan, ka kopumā man žēl bērnus, kuriem neļauj mierīgi mājās izslimoties, bet par savu bērnu imunitāti parūpēšos pati. Apzinos, ka vīruseļus var dabūt jebkur - uz ielas, sabiedrsikajā transportā, lielveikalā vai pat es pati atnest pa ceļam, tāpēc rūpējos par savu bērnu imunitāti.

Tver vieglāk! Īpaši jau nu vējbakas, jo mazākā vecumā izslimos, jo labāk!