Piedalies FACEBOOK konkursā un laimē skrituļdēli!

Piedalies FACEBOOK konkursā un laimē skrituļdēli!

19. Dec 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aktīva laika pavadīšana svaigā gaisā - tas vienmēr ir veselīgi: lieliski gan fiziskai, gan emocionālai veselībai. Kad šis laiks tiek pavadīts kopā ar draugiem, rodas kopīgas intereses. Kopā var braukt ar velosipēdiem, skrejriteņiem, skrituļslidām, skrituļdēli... Mūsdienās ar to nav jāaprobežojas, par ko var pārliecināties, ieskatoties - www.taktika.lv!

PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ  "Choke" kolekcijas penny board skrituļdēli pēc izvēles! 

 

20161214191356-39088.jpg20161214191401-67987.jpg

Tam ir īpaši viegli ritentiņi ar stilīgiem diskiem! Tas nozīmē, ka tas ir vēl gaisīgāks un parocīgāks.

Mīksti un lieli ritentiņi kopā ar ABEC5 lodīšu gultņiem nodrošinās patīkamu un brīvu ripošanu. Tam ir ļoti kompakts un viegls klājs. Neskatoties uz tā mazo izmēru, penny skrituļdēļi ir pārsteidzoši stabili, lai ar tiem varētu iemācīties braukt ikviens! To ir ērti pārvietot, jo tas aizņem ļoti maz vietas un ir viegls.

Vinyl jeb penny board skrituļdēļi ir atpakaļ ielās- pilnīgs "Juicy Susi"! Tas viss aizsākās tālajos 70-ajos. Vinyl skrituļdēļi bija stilīgi un forši. Šo skrituļdēļu mazā izmēra dēļ ir iespējams veikt straujus pagriezienus un kustības, un tas ir lielisks pilsētas vidē. Šis ir tavs jaunais penny board skrituļdēlis no Choke.

Kas jādara, lai piedalītos:

- Jābūt Māmiņu Kluba Facebook sekotāju lokā, un jāpievienojas arī   Taktika.lv Skrituļslidas (https://www.facebook.com/taktikalv) sekotājiem. Tāpat, jāspiež Like arī šim ierakstam par konkursu Facebook lapā, un jādalās ar to, spiežot Share/Dalīties! 

- Atzīmē 3 pašus aktīvākos draugos, ar kuriem gribētu kopā baudīt aktivitātes svaigā gaisā

- Uzraksti komentāros, kuru no Penny Board dēļiem vēlētos iegūt savā īpašumā

SPIED ŠEIT UN PIEDALIES KONKURSĀ!

Uzvarētāju paziņosim 21. decembrī.

VEIKSMI!