Nāc un Piedalies- 6.09. Vērmanes dārzā!

03. Sep 2014, 12:39 lauvinja lauvinja

Jau 15. gadu mācību gada sākumā tiek organizēti bērnu svētki “Nāc un piedalies”, aicinot pilsētas iedzīvotājus iepazīties ar daudzpusīgajām interešu izglītības un profesionālās ievirzes programmām (deja, mūzika, māksla, teātris, sports, tehniskā jaunrade, vides izglītība utt.), kas ļauj bērniem un jauniešiem lietderīgi un interesanti pavadīt savu ārpus skolas brīvo laiku. 
Radi, rādi, attīsties, audz, priecājies, draudzējies, apliecini sevi 6.septembrī no plkst. 12.00 – plkst.17.00 
Bērnu svētki “Nāc un piedalies” Vērmanes dārzā atspoguļos visas pilsētas interešu izglītību IEPAZĪSTI - IZZINI - IESAISTIES!!

Rīgā darbojas pašvaldības dibināti 13 interešu izglītības centri, 11 sporta skolas, 9 mūzikas un mākslas skolas, 9 kultūras iestādes un 118 skolas, kurās tiek realizētas interešu un profesionālās ievirzes izglītības programmas.

Darbosies radošās darbnīcas, kas atspoguļos interešu un profesionālās ievirzes izglītības ikdienu, piedāvājot līdzdarbošanos. 

Uz  skatuves varēs vērot dažādu jomu kolektīvu koncertu.

Vērmanes dārza teritorijā notiks ielu teātru priekšnesumi.

Visas dienas garumā Iespēja iepazīties ar interešu un profesionālās ievirzes  izglītības piedāvātajām iespējām, satikties ar izglītības iestāžu pedagogiem.

Vērmanes dārzā iestāžu izvietojums, kā arī koncerta programma, veidots pēc Rīgas rajonu un priekšpilsētu principa, lai interesentiem būtu vieglāk orientēties.
•    Informācijas centrs
•    Drošības saliņa -tikšanās ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Valsts policiju, Rīgas pašvaldības policiju un Jūras spēku flotes Krasta apsardzes dienestu
•    Zemgales priekšpilsēta- BJC „Zolitūde”, BJC „Altona”, Rīgas Dabaszinību skola, Rīgas Jauno tehniķu centrs
•    Kurzemes rajons- BJC „Kurzeme”, BJC „Bolderāja”
•    Ziemeļu rajons- BJC „Laimīte”, BJC „Mīlgrāvis”
•    Centra rajons- BJC „Rīgas Skolēnu pils”, Pamatskola „Rīdze”
•    Sporta saliņa- sporta skolas
•    Vidzemes priekšpilsēta- TJN „Annas - 2”, MJC „Praktiskās estētikas skola”, BJC „IK Auseklis”
•    Latgales priekšpilsēta- BJC „Daugmale”

Vairāk informācijas šeit.

Būs interesanti arī tiem, kas jau savus pulciņus ir izvēlējušies!