Lauras vārda dienas ballīte rotaļu telpā Viss bumbās!

Lauras vārda dienas ballīte rotaļu telpā Viss bumbās!

11. May 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā pati neesmu “spečuks” ballīšu rīkošanā, Lauras vārda dienas ballītes rīkošanu nolēmām uzticēt  rotaļu telpas Viss bumbās “komandai”. 

Par šo vietu nebija pilnīgi nekādi priekšstati – ne labi, ne slikti – kā kaķis maisā :)

Piedāvājumā ietilpa telpas noma, fotogrāfe un pasākuma vadītāja. Bet var, protams, nākt ar savu fotogrāfu, varbūt pat ar pasākuma vadītāju.

Ilgi domāju par pasākuma vadītāju – vai 9 gadīgiem bērniem vēl interesē pasaku tēli, multenu varoņi utt. Ņemot vērā, ka es būtu pilnīgi bezcerīga kā pasākuma vadītāja, Laura lēma par labu – Pepijai Garzeķei.

Dienu pirms pasākuma nedaudz palasīju komentārus facebook, mazliet pārsteidza, ka ļoti daudz komentāru par telpu tīrību. Mhh.. Bet tiešām – ierodoties, pirmais, kas pievērsa uzmanibu – cik gaišas, kārtīgas un tīras ir telpas!

Mūs sagaidīja ļoti laipni, parādīja telpu, iepazīstināja ar noteikumiem. Bērni iejutās uzreiz. Telpas ļoti mājīgas un plašas. Ir gan bumbu baseins, gan rotaļu stūris un atsevišķa plaša ēdamistaba. Ļoti mājīgi un skaisti.

Bērni metās bumbās Uzreiz!

Ballīti bildēs iemūžināja fotogrāfe, kura sākotnēji izklaidēja meitenes, piedāvājot  aktīvu fotosesiju . Man liekas, ka tad bija labs sākums – es varēju sagatavot līdzi paņemtos našķus, kamēr bērni iepazinās savā starpā un fotogrāfējās.

Gaidījām Pepiju. Sagaidījām. Es vēl bažījos, vai viņa spēs noturēt  9 gadīgu bērnu uzmanību, bet, tiklīdz Pepija ienāca telpā, es biju pārliecināta, ka viss būs super.

Pepija izklaidēja meitenes pusotru stundu, un visu šo laiku bērniem bija interesanti, meitenes bija noskrējušās, nosmējušās..ejot prom Pepija meitenes pērsteidza ar Glitter tetovējumiem.

Laiks paskrēja nemanot – fotosesija, rotaļas, uzkodas un bija jau “paskrējušas” 3 stundas – man šķiet ļoti optimāls laiks šādai ballītei.

Mums no šī pasākuma atmiņā paliks:

-       laimīga jubilāre

-       priecīgi viesi

-       ļoti  laba, profesionāla komanda

-       laipna sagaidīšana

-       fantastiskas telpas

-       bezmaksas tēja, kafija un ūdens

-       atpūtušies vecāki.

Norises vieta - Telpa Tavai ballītei "Viss bumbās" https://www.facebook.com/vissbumbas/
Foto Aija Krodere https://www.kaija.space/ un https://www.facebook.com/fotoAijaKrodere/
Pepija Garzeķe - animatores Annija Cābule izpildījumā