Labas lietas skolai- ieteikumi?

Labas lietas skolai- ieteikumi?

23. Aug 2017, 18:11 lauvinja lauvinja

Daudz runā par to, kur un kā izdevīgāk sagādāt nepieciešamās skolas lietas, bet man gribētos parunāt par “atklājumiem – knifiņiem”, kuri palīdz skolas laikā saglabāties lietām ilgāk smukām. Zinu, zinu, ir daudz kārtīgu un rūpīgu skolēnu, kuri savas mantas sargā, bet ja pagadījies kāds, kurš tik rūpīgs nav, tad jāmeklē risinājumi.

Tā lūk mūsmājās jau stabili ir iedzīvojušās sekojošas lietas:

Klades ar bieziem kartona vākiem – jā tās ir dārgākas, bet godam nokalpo visu mācību gadu pieklājīgā stāvoklī, pat divus mācību gadus, ja nepieciešams. Šis piedāvājums ik gadu top plašāks, ja vēl pirms gadiem 3 šādas vedām no ārzemēm, tad šobrīd tās ir nopērkamas kā grāmatnīcās, tā lielveikalos.

Burtnīcas ar kartona vākiem vai ideālā gadījumā ar diezgan cietiem plastmasas vāciņiem. Pēdējiem pat nevajag papildus vāciņus, jo ārējie vāciņi ir caurspīdīgi, bet burtnīca sākas ar titullapu. Burtnīcas ar kartona vāciņiem ir pieejamas J.Rozes grāmatnīcās un manītas arī maximās. Savukārt ar plastmasas vāciņiem – RIMI.

Burtnīcu vāciņi – beidzot, kopš pagājušā mācību gada normāli, pietiekami biezi burtnīcu plastmasas caurspīdīgie vāciņi ir pieejami Zvaigznes grāmatnīcās – tādi pacieti, ideāli der burtnīcām un kladēm un kalpo labi. Piedodiet, bet lielākoties pārējos plāniņos plastmasas izstrādājumus grūti ir nosaukt par vāciņiem, jo tie ir tik neizturīgi, ka neko nepasargā.

Varbūt jums ir ko ieteikt?