Kādu skolas mugursomu izvēlēties savam bērnam?

Kādu skolas mugursomu izvēlēties savam bērnam?

24. Aug 2023, 18:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atgriežoties skolā, ir jāatgriežas arī pie neaizstājama aksesuāra - mugursomas. Neatkarīgi no tā, vai tā ir vienkārša un universāla vai tāda, kas piesaista uzmanību ar savu oriģinālo apdari, skolas mugursomai vispirms ir jānodrošina funkcionalitāte. Vai gribi izvēlēties sev vai savam junioram piemērotu modeli? Ierosinām, kuras pazīstamu zīmolu mugursomas ir ievērības cienīgas. Sastādi kopā ar mums iepirkumu sarakstu skolas gaitām - iedvesmojoties, protams, no tā, ko reprezentē streetwears.

Tumšas skolas mugursomas - klasika, kas nekad nekļūst garlaicīga

Grūti atrast daudzveidīgāku ikdienas izvēli par tumšas krāsas skolas mugursomām. Tās sader pilnīgi ar visu. Vēl viena īpašība ir to funkcionalitāte: tumšas krāsas sienas var ilgi saglabāt labā stāvoklī. Skolas mugursomu var viegli nosmērēt - tieši tāpēc skolēnu vidū ir ļoti populāri tumši zilas, pelēkas vai melnas krāsas modeļi.

Šajā kategorijā ietilpst melnā Element sērijas Nike mugursoma. Tā izceļas ar modernu dizainu ar lielu logotipu, kā arī to izvēlas zīmola fani, kas meklē funkcionalitāti. Nedaudz polsterētā mugura un ērtās, platās siksnas nodrošina ērtu nēsāšanu, pat ja nēsātājam priekšā ir gara diena. Tam ir arī kabatas sīku priekšmetu glabāšanai. Melnā krāsa ir arī iecienīta izvēle streetwear minimālisma piekritējiem, kas novērtē vienkāršību. Ja meklē tieši šādu modeli, pievērs uzmanību variantam ar ar efektīvu apdari, kas tomēr nepazūd pūlī. Tieši šeit uz skatuves parādās adidas Archive BP sērijas skolas mugursoma. Tā ir papildināta ar zīmola logotipu, kas saplūst ar fonu un, kas palielina šī modeļa oriģinalitāti. Papildus tam mugursoma ir izgatavota no izturīga materiāla, kas daļēji veidots no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem.

Sportiska skolas mugursoma

Skolas mugursoma ir iespēja, kas pusaudžu sporta fanu gadījumā noteikti aizstāj tādus risinājumus kā soma. Galu galā ikdienas "fit" ir būtiska pārvietošanās brīvība un nēsāšanas ērtums. Tāpēc nav brīnums, ka sportiskie modeļi ir tik populāra izvēle. Labs šāda modeļa piemērs ir kompaktā skolas mugursoma adidas Backpack S sērija. Tas ir pietiekami mazs, lai to varētu ērti nesāt visas dienas garumā, vienlaikus neatsakoties no svarīgākajām lietām. To var sapakot gan treniņiem, gan ārpusstundu aktivitātēm vai izbraukumam ārpus pilsētas.

Taču nekas tā neizceļ apģērba sportisko noskaņu kā ikoniskais Swoosh logotips. Vai Tu vai kāds no pusaudžu faniem vēlas to iekļaut savā stilizācijā? Tad izvēlies klasiskās konstrukcijas Nike Heritage skolas mugursomu, kas lieliski saderēs gan ar treniņtērpu komplektu, gan valkājama kopā ar vasaras kleitu. Viena universāla kabata ar priekšējo somiņu un piekarināmu rokturi ir universāla kombinācija - gan praktiski, gan vizuāli. Tā ir mugursoma, kas viegli iekļaujas jebkurā vibe.

Krāsa, dizains: skolas mugursoma, kas ir pamanāma no attāluma

Priekš kam tērēt laiku garlaicīgiem aksesuāriem? Lieta ir tāda. Jauniešu skolas mugursomai ir jāizceļas. Izvēloties modeli savam pusaudzim vai sev, vari izvēlēties kādu no Kalifornijas zīmola piedāvājuma variantiem. Piemēram, ikoniskā Vans mugursoma no Old Skool sērijas. Izvēlies modeli ar mazāku vai lielāku logotipu, kā arī izvēlies vienkrāsainu apdari vai spilgtu apdruku. Ziedi vai varbūt ikoniskais šaha raksts? Šeit nav nepareizu atbilžu! Skolēnu vidū joprojām ir iecienīta arī Realm skolas mugursomu sērija, ko rotā ikoniskais Vans Off The Wall uzšuve.


 
Ir pienācis laiks sakomplektēt aksesuārus jaunajam mācību gadam. Ja viens no noteicošajiem faktoriem, kas ir svarīgs Tavai izvēlei, ir streetwear noskaņa, tad izvēlies sev piemērotu modeli no Sizeer piedāvājumiem. Esi gatavs skolai! Pasūti izvēlēto labāko zīmolu skolas mugursomas un izmanto bezmaksas piegādes iespēju no 50 EUR!