EGLĪTE AR SPORTISKĀM AKTIVITĀTĒM

EGLĪTE AR SPORTISKĀM AKTIVITĀTĒM

12. Dec 2016, 11:09 nosiguldas nosiguldas

Kad ziemassvētki būs nosvinēti un gribēsies, pabūt kopā ar visu ģimeni, kapēc gan nedoties uz Sporta manēžu. 

20161212110856-10559.jpg

26. decembrī Rīgas Nacionālajā sporta manēžā (Maskavas ielā 160, Rīgā) notiks aktīvās atpūtas pasākums ģimenēm ar bērniem "Sportiskā eglīte". Pasākumu ir bez maksas un to rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar pasākumu producentu kompāniju "Notikumu aģentūra". Tā mērķis – sniegt iespēju ģimenēm ar bērniem pavadīt brīvo laiku kopā, piedaloties dažādās sportiskās un radošās aktivitātēs, kas īstenotas un noformētas īpašās svētku noskaņās. Apmeklētāji visu pasākumu laiku, no pulksten 11 līdz 16, tiks aicināti iesaistīties vairāk nekā 12 aizraujošu sportisko uzdevumu aktivitātēs, kuru laikā dalībnieki pārbaudīs savu precizitāti, atjautību un veiklību. Plašais pasākuma piedāvājumu klāsts nodrošinās interesantu dienu visai ģimenei, sākot no bērniem un beidzot ar vecvecākiem, jo paralēli sportiskajām aktivitātēm paredzētas citas papildu nodarbes. Piemēram, radošajās darbnīcās gan bērni, gan viņu vecāki varēs uzzināt ko jaunu, kā arī pašu rokām izgatavot kādu Ziemassvētkiem atbilstošu atribūtiku, iegūt skaistu sejas zīmējumu, kas ļaus iejusties kāda pasaku varoņa tēlā, kā arī būs iespēja salikt lielformāta Ziemassvētku puzles.

Paralēli daudzpusīgajām aktivitātēm apmeklētāji tiks iepriecināti ar bērnu māksliniecisko kolektīvu priekšnesumiem, kas būs vērojami uz lielās skatuves.

Visas ģimenes, kas piedalīsies pasākumā, saņems sadarbības partneru sarūpētas dāvaniņas, bet pašiem mazākajiem bērniem būs sarūpēti arī pateicības raksti.

Ieeja un aktivitātes pasākumā "Sportiskā eglīte" ir bez maksas. Lai būtu ērtāka sportošana, ieteicams līdzi paņemt maiņas apavus.