Brīvdienās baudi kino visai ģimenei kinoteātrī “Splendid Palace”

Brīvdienās baudi kino visai ģimenei kinoteātrī “Splendid Palace”

24. Nov 2023, 06:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kinoteātris “Splendid Palace”, kas gada izskaņā atzīmē savu simtgadi, brīvdienu pēcpusdienās piedāvā kino seansus visai ģimenei. Šonedēļ repertuārā “Kentervilas spoks” - noslēpumaina, smieklīga, jautra un pavisam nebiedējoša Eiropas animācijas filma bērniem un pieaugušajiem par spoku, kurš izkāpis tieši no klasiskā Oskara Vailda stāsta un aizraujošā piedzīvojumu filma “(Ne)gralaicīgākā skola pasaulē”.

“(Ne)garlaicīgākā skola pasaulē”

Svētdien, 26. novembrī, plkst. 12.00

Skolā vairs nav garlaicīgi, jo stundu vietā nāk piedzīvojumi!

Maksim nav viegli: viņš mācās vienā no pasaules garlaicīgākajām skolām, turklāt viņa solabiedre ir nūģīgā Frīda. Īsta elle tik enerģiskam zēnam! Taču tad ierodas aģents Rasputins Rumpuss, Garlaicības apkarošanas pārvaldes inspektors. Viņš ir pilnīgs pretstats stingrajam direktoram Šnitliham, kurš ar savu “aizliegumu grāmatu” vēlas sagrābt varu visās skolās. Tagad viss ir Makša un viņa klasesbiedru rokās. Viņiem jāizjauc Šnitliha plāni – un laika nav daudz…

 

“Kentervilas spoks”
Sestdien, 25. novembrī, plkst. 12.00

Svētdien, 26. novembrī, plkst. 14.00

Noslēpumaina, smieklīga, jautra un pavisam nebiedējoša animācijas komēdija bērniem un pieaugušajiem par spoku, kurš izkāpis tieši no klasiskā Oskara Vailda stāsta “Kentervilas spoks”.

Sera Saimona Kentervila gars spokojas savā vecajā namā jau 300 gadu, un tas viņam ļoti patīk. Sers Saimons izklaidējas, vērojot, cik ātri aizlaižas tie viesi, kuri uzdrošinājušies ienākt viņa īpašumā. Taču kādudien tur ievācas Otisa kunga ģimene, un jautrā kompānija satriec veco spoku! Izrādās, jaunos nama īpašniekus spoku stāsti nebiedē. Viņi tos uzskata… pat par mazliet novecojušiem. Lai kādu biedējošu gājienu sers Saimons izdomātu, ģimenei tas patīk. Vecais spoks nu lidinās, izmisumā saķēris galvu! Kur tas redzēts? Vēstnieka Otisa izstīdzējušie dvīņi Kents un Lūiss viņu terorizē, bet viņa sieva, Lukrēcijas kundze, ierosina ieeļļot ķēdes, citādi to žvadzoņa neļauj gulēt! Seru Saimonu sāk pārņemt kauns pašam par sevi. Ja tas tā turpināsies, viņš uz visiem laikiem zaudēs savu pasaulē baisākā spoka slavu! Taču negaidīti sers Saimons sadraudzējas ar jauno Virdžīniju. Mīlīgais spoks viņai izstāsta savu dzīvesstāstu, un viņi abi metas īstā piedzīvojumā, kas pārpilns aizraujošiem noslēpumiem.