Bērni tiek aicināti apgūt Ceļu satiksmes notikumus radošā gaisotnē

Bērni tiek aicināti apgūt Ceļu satiksmes notikumus radošā gaisotnē

08. Sep 2016, 09:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunie satiksmes dalībnieki aicināti apmeklēt Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Ceļu satiksmes drošības mācību klasi Jelgavā, Pētera ielā 5, ziņo policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Mācību klasē bērni varēs apgūt Ceļu satiksmes noteikumus, kā arī uzzināt par drošības līdzekļu lietošanas nepieciešamību un citiem ar ceļu satiksmi saistītiem jautājumiem.

Nodarbības laikā, aptuveni stundas garumā, ar dažādu uzdevumu un aktivitāšu palīdzību radošā gaisotnē bērni varēs apgūt svarīgākos Ceļu satiksmes noteikumus, kā arī iemācīties tos pielietot dzīvē. Bērni drošā vidē varēs pārliecināties par atstarotāju nepieciešamību, kā arī, izspēlējot dažādas situācijas uz ceļa, kopīgi pārrunāt pareizāko rīcību.

Dalībai Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes mācību klasē bērni aicināti pieteikties grupās ne lielākās par 30 dalībniekiem, zvanot pa tālruni 63004267 vai sūtot pieteikumu Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa vecākajai inspektorei Jeļenai Visockai jelena.visocka@zemgale.vp.gov.lv Jelgavā, Pētera ielā 5, LV-3001.

Informē: zz.diena.lv