BALTIC KIDS FASHION WEEKEND 2023: Rudens ienes Jūrmalā modernas vēsmas!

BALTIC KIDS FASHION WEEKEND 2023: Rudens ienes Jūrmalā modernas vēsmas!

27. Sep 2023, 19:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jūrmala, Latvija - 2023. gada 01. oktobrī Jūrmalā tiks atklāts viens no pašiem gaidītākajiem notikumiem bērnu modes pasaulē - BALTIC KIDS FASHION WEEKEND 2023.

Šis Kids Models School BABOCHKA un Baltic Kids Models organizētais modes pasākums, kurā piedalās 85 bērnu modeļi, ir paredzēts modelēšanas bērniem Baltijā popularizācijai un Baltijas bērnu apģērbu dizaineru prezentācijai pasaules modes arēnā.

BALTIC KIDS FASHION WEEKEND 2023 Jūrmalā pulcēs labākos Latvijas bērnu modes dizainerus, kā arī viesus no vairākām valstīm, lai prezentētu 2023. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas.
Pasākumā būs vieta ne tikai modes skatēm, bet arī dažādām izglītojošām un izklaidējošām aktivitātēm.

ORGANIZATORI:
Kids Models School BABOCHKA: Bērnu modeļu skola, kas dibināta 2018. gadā, nodrošina modeļu mākslas apmācību bērniem, sniedz iziešanas uz podija pieredzi un ieskatu bērnu modes industrijā.

Baltic Kids Models: Bērnu kastinga aģentūra ar vislielāko modeļu bāzi Baltijā, kas dibināta 2019. gadā, nodarbojas ar jauno modeļu portfolio izveidi, sadarbojas ar aģentūrām Eiropā un pasaulē un organizē bērnu modes skates.

Aicinām visus modes cienītājus pievienoties mums 01. oktobrī BALTIC KIDS FASHION WEEKEND - vislielākajam modes pasākumam bērniem Latvijā! Ieeja presei un influenceriem - ar ielūguma kartēm. Foto un video akreditācija - oficiālajā mājas lapā BKFW.LV

 Informācija sociālajos tīklos:

  • Instagram: @baltickidsfashion

  • Facebook: Baltic Kids Fashion Weekend

  • Facebook: Kids Models School & Agency BABOCHKA

    Pasākuma īpašais viesis - slavenās Latvijas dizaineres KATERINA MUTZ teātris "INSPIRE" - pirmo reizi Latvijā viesiem prezentēs FASHION SHOW “REVOLUTION” 18:00.
    Gatavojieties neticamiem modes, stila un talanta svētkiem BALTIC KIDS FASHION WEEKEND 2023! Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju sagaidīt rudens modes sezonu kopā ar mums.