Asimetrija un zilie toņi šovasar

Asimetrija un zilie toņi šovasar

09. Apr 2015, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zili baltā kombinācija, kas šosezon tiek celta godā, ir ļoti laba alternatīva ierastajam melnbaltajam. Tā ir daudz draudzīgāka, dzīvīgāka un mazāk pretencioza, jo īpaši mierīgajos toņos. Silk&Milk piedāvā divu zilo toņu kombināciju kleitā un topā, veidojot asimetriju un liekot uzsvaru uz diognāli. Aiz šīs diognālās krāsu robežas slēpjas atvērums, kas ļauj mazulīti ērti pabarot, un to zina tikai pati valkātāja.

Asimetrija šajā vasarā izpaudīsies vēl daudz pārliecinošāk, izceļot plecu līniju un atkailinot plecu.Att.2.

20150408094142-24862.jpg

Trencis savu aktualitāti nezaudē jau daudzus gadus, šis HOBBS trencis ar divrindu pogām, iespējams, ka atrodams jau Jūsu garderobē. Bet tām, kuras meklē pašu svaigāko modes tendencēs, iesakām šosezon aktuālos kimono stila trenčus Att.3.

20150408094153-36602.jpg

Klača somas ir bezgala parocīgas kā viegli maināms aksesuārs. Šoreiz tai gan netiek piešķirta vadošā loma un tāpēc izvēlēta mierīgā smilšu tonī. Savukārt izvēloties zilas krāsas somu, jāuzmanās, lai izvēle nekrīt par labu “svešam” zilajam tonim, kas konkurēs koptēlā un acīm redzami paudīs “kļūdīšanos” aksesuārus pieskaņojot.

Ērti un kvalitatīvi apavi ir ļoti būtiski, it īpaši jaunajai māmiņai, pat ja mazulis vēl daudz guļ ratos. Tomēr brīžiem ir ļoti svarīgi pašām sev un citiem par prieku uzvilkt skaitas augstpapēžu kurpes, papēžu augstumu, protams, izvēloties atbilstoši pasākumam un savām ērtībām. Šādas GUESS kurpes ir vietējos veikalos atrodamas un arī līdzinieces tām nebūs grūti piemeklēt, jo neitrālais smilšu tonis vienmēr modē. Un tādām neitrālām laiviņām noteikti ir jābūt katras sievietes garderobē.

Šosezon pamēģini maigu bēšīgā nokrāsu ar vieglu sārtā pieskaņu. Un tas labi saderēs ar koraļļu krāsas sulīgiem akcentiem  aksesuāros, vaigu sārtumā un lūpu spīdumā.

20150408094207-71974.jpg

Silk&Milk kleita www.silkandmilk.com, Smilšu krāsas trencis HOBBS no House of Fraser, klača somiņa ASOS un GUESS kurpes  vai zandales no Yoox.com īpašam pasākumam. Vairāk informācijas Silk&Milk mājas lapā www.silkandmilk.com sadaļā “Komplektāciju idejas”.

mamma27 mamma27 09. Apr 2015, 19:21

Es kā reiz noskatījos uz zilu kleitu vasarai😀