Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Viens varen gards, veselīgs un skaists desetrs,kurš noteikti patiks bērniem.
Nepieciešams 4 āboli, 100g biezpiena, olas dzeltenums,2 ēd.k. cukura, kādas 4-5 piparkūkas(vēlams pašceptas), saulespuķu sēklas.
Vispirms ņemam ābolus.
Izgriežam tiem vidu.
Tad saulespuķu sēklas.
Talkā ņemam mazo palīgu! Spraužam sēklas ābolā.
Labi pastrādāts. Gatavojam pildījumu.Biezpienu ar olas dzeltenumu, cukuru un sasmalcinātām piparkūkām samaisam visu kopā.
Tad ābolus liekam uz pannas un pildam ar saldo masu.
Sapildīts?! Liekam krāsnī 180 grādos uz kādām 30 min. Es cepu Antanofkas ābolus, bet ja ņem citus varbūt pietiek arī ar 20 min.
Pēc tam pasniedzam ar piparkūku un saldējumu. Mmm ļoti gardi! Lai labi garšo!