Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas Rīgas sabiedriskā transporta un pašvaldības autostāvvietu darbā

Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas Rīgas sabiedriskā transporta un pašvaldības autostāvvietu darbā

21. Dec 2016, 12:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto: Edijs Pālens/LETA

Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas Rīgas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis.

Tramvaji, trolejbusi un autobusi 24.decembrī, 25.decembrī un 26.decembrī kursēs pēc brīvdienu grafika. Turklāt 26.decembrī darba dienu mēneša abonementa biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

«Rīgas satiksmes» klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 23.decembrī strādās no plkst.8 līdz 17, savukārt pārējie seši klientu apkalpošanas centri šajā dienā strādās, kā ierasts darba dienās - līdz plkst.19. Juridiskās personas klientu apkalpošanas centrā Brīvības ielā 191 pirmssvētku dienā apkalpos no plkst.8 līdz 12. Savukārt 24.decembrī, 25.decembrī un 26.decembrī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo «Rīgas satiksme», Ziemassvētku brīvdienās varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a, kur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Minibusi 24.decembrī, 25.decembrī un 26.decembrī brauks pēc svētdienas grafika. Savukārt nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī uz 24.decembri un naktī uz 25.decembri.

Avots: LETA/apollo.lv