Yin joga harmonijas un mantru skaņās

Yin joga harmonijas un mantru skaņās

21. Apr 2017, 12:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Tiekamies harmonijas oāzes pilnajā Yin jogas nodarbībā, kurā gan ieklausīsimies sevī, gan Lalitas Dasikas (Inga Karpiča) mantru skanējumā ar harmonijas instrumenta līdzdalību.
 
Šis ir laiks, kad esam jau gatavi un atvērti iepazīt sevi daudz dziļāk, spert soļus tuvāk sev, savai sirdsbalsij. Mēs meklējam mieru, piepildījumu un harmoniju. Meklējam mīlestību, kas iekšienē mūs piepildītu nemainīgi. Patiesība tāda ir mūsu daba. Mēs esam šī mīlestība! 
 
Nodarbībā mēs iemācāmies nomierināt prātu, apstādināt nemitīgās domas, kas ik pa laikam "uzpeld". Pamazām mēs iemācāmies sajust sevi no iekšpuses, sajust savu sirdi, sajust to, ka esam daudz vairāk kā tikai ķermenis.
 
Yin jogā svarīgi ir atslābināties pilnībā un uzklausīt savu augumu un prātu, katram individuāli kontrolējot pozas intensitāti un savu spēju robežas. Tas ir brīdis intīmā un individuālā meditācijā, kad uzmanība ir vērsta uz iekšpusi. Savienojot Yin jogu ar mūziku, katram ir iespējams atslābināties daudz dziļāk, harmoniskāk un patiesāk. 
 
Kad esi pilnīgi brīvs un koncentrējies uz savu iekšējo sajūtu, saskaņā ari visu dalībnieku kopīgu harmoniju, tad dziesma un Yin joga var pilnībā Tevī atvērties, nereti atnesot kādas atziņas, parādot kādas paralēles, atverot skaistas iekšējas sajūtas par saikni ar augstāko.
 
Yin jogas nodarbību vadīs jogas pasniedzēja Katrīna Viļumsone.
Mantras dzīvajā izpildījumā paralēli izpildīs Lalita Dasika (Inga Karpiča).
Nodarbība notiks: 24. aprīlī plkst. 19.15 Labo Sajūtu Laboratorijā.
Maksa: 18 EUR.
 
Mēs parūpēsimies par jogas paklājiņiem, jostām, blokiem, sedziņām, ūdeni, tēju, dušām, aizslēdzamiem skapīšiem, autostāvvietu.
 
Savu dalību piesaki:
Labo Sajūtu Laboratorijā
Brīvības gatve 214b – 504, Rīga
+371 29 330 280