Ko šodien gatavosi vakariņās? Kārojas gaļu... Mmm - varbūt tieši vistas gaļu! Tu esi trāpījusi desmitniekā, ieskaties šajā receptē un pārsteidz ar gardu maltīti savus mīļos!
Sastāvdaļas
500g vistas fileja
1 kokosrieksts
2 olas
saldā čili mērce
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru
- Vistas filejas sagriež garās strēmelītēs, var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.
- No koksrieksta notecina šķidrumu, atdala mīkstumu. Olas uzputo ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvē skaidiņās uz dārzeņu rīves.
- Vistas gabaliņus vispirms iemērc olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotās filejas kārto uz cepešpannas un cep apm. 15 min, līdz vista ir gatava.
- Pasniedz ar saldo čili mērci.
Lai labi garšo!
Māmiņu Klubs
Recepti piedāvā www.bonappetit.lv