19.04 18:15-20:45
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Sastāvdaļas:
350g vistas fileja
1 paciņa alojas ķiršu želeja
2 tēj.k sinepes
sāls, pipari
4 ķiplokdaiviņas
Pagatavošana:
Fileju sagriežam gabaliņos.Pievienojam sāli,piparus,sinepes,želeju un ķiplokus,kas izspiesti caur spiedi.
Tālāk ņemam vai foliju,vai arī cepammaisiņu. Liekam so massu un skaisti iesaiņojam, lai cepoties netek ārā.
Cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu pārliku bļodiņā un uzlēju šķidrumu, kas bija izveidojies. Liku aukstumā līdz atdzisa un saželēja.
Izņēmu no bļodiņas.
Tā, lūk, iznācis. Burvīgi.
Sagriežam. Papildināt var arī ar dažādu dārzeņu gabaliņiem. Gardi.