Viss par kāju pēdu veselību ONLINE TV VIDEOieraksts

12. Apr 2017, 14:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kājas ir vienas no nodarbinātākajām ķermeņa daļām, kurām katru dienu pacietīgi ir jānēsā sava īpašnieka ķermeņa svars. Tās tiek nodarbinātas katru dienu, tāpēc kāju veselībai ir jāpievērš īpaša uzmanība, it īpaši tuvojoties pavasarim un gada karstākajiem mēnešiem. Pēdām jābūt veselām! Gatavosimies veselīgam, atraktīvam periodam!

12.APRĪĻA MĀMIŅU KLUBA ONLINE TV VIDEOIERAKSTS 

Gatavojamies vasarai ar skaistām kājām

Tuvojas vasara- silts laiks, atpūta un ceļojumi. Tā būs atpūta garam un miesai, taču atsevišķām kermeņa daļām tomēr tā būs slodze, kurai vajadzētu sākt gatavoties jau tagad. Runa ir par kājām un pēdām. Siltā laikā aktualizējas vēnu problēmas. Noteikti esat ievērojušas, ka karstā laikā biežāk pietūkst kājas nekā tas bijis ziemā, tāpat aktualizējas pēdu svīšanas problēmas.

Silvanols- Latvijas zaļās farmācijas kompānija, kas ražo dabīgus produktus augstas kvalitātes apstākļos, domā par māmiņu un tētu, vecmāmiņu un vectētiņu kāju un pēdu komfortu. Raidījumā viesosies Silvanols produktu speciālistes Inga Arbidāne un Arita Borzova un pastāstīs par līdzekļiem kāju un pēdu komfortam.

Māmiņu Klubs

ONLINE TV tapusi sadarbībā ar

20170407141241-72884.jpg