Viss būtu labi, ja ne vien tās pumpas...

Viss būtu labi, ja ne vien tās pumpas...

06. Nov 2013, 13:37 Banija Banija

Kura sieviete gan negrib izskatīties skaista? Tāda, lai patiktu gan sev, gan arī savam mīļotajam. Un piekritīsiet, ka galvenā skaistuma „sāls” slēpjas ne jau zīmolu drēbēs, bet gan mūsu pašu galvās un arī tajā, protams, cik ļoti mēs sevi kopjam.

Ar labu sejas ādas stāvokli es, šķiet, esmu varējusi lepoties tikai agrā bērnībā, bet tad, atnākot pusaudžu gadiem, sākās lielās problēmas. Pumpa pie pumpiņas, dziļās poras teju neiztīrāmas. Protams, ka jaunietē teju pasaules galu spēj radīt pat viena pumpiņa uz sejas, kur nu vēl vesela armija, tādēļ jutos samērā draņķīgi, jo nelīdzēja nekādi līdzekļi. Atceros, tika izmēģināti gan toniki, gan speciāli krēmi un mazgāšanas līdzekļi, bet nekā... Jo īpaši draņķīgi sajutos kādos Ziemassvētkos, kad radi, acīmredzot labu gribēdami, man uzdāvināja...zīmuli pret pumpām. Sajutos slikti, slikti, slikti...

Gadiem ejot šķita, ka beidzot ar pumpām esmu tikusi galā. Gaidību laikā seja iesākumā palika neciešami sausa, lobījās, taču tad, liekot talkā kosmētiķes ieteiktos līdzekļus, pamazām tikām galā un jau dēlēna piedzimšanas brīdī mana seja bija, ja tā var teikt, iespējams labākajā stāvoklī, kādu vien atceros. Bet pēc mazuļa piedzimšana atkal ir sākušās nedienas – dziļas pumpas, grubuļi uz sejas. Esmu kļuvusi par pastāvīgo dermatologa apmeklētāju, kurš rekomendē lietot Biodermas jauno krēmu Global. Cerot uz labiem rezultātiem, strikti pieturos pie dermatologa norādījumiem, esmu nomainījusi visus sejas kopšanas līdzekļus, bet tā vien šķiet, ka paliek nevis labāk, bet iet tikai uz slikto pusi, jo nu ir iestājies tāds brīdis, kad skaties uz sevi spogulī un nodomā: „Drausmas!”

Rīt paredzēta jau nākamā dermatologa vizīte, taču, lai arī ārste skaitās viena no Latvijas guru tieši sejas problēmu risināšanā, šķiet, ka ar manu sejas ādu tomēr viņa ir bezspēcīga.

Esmu centusies veidot pēc iespējas veselīgāku uzturu, ņemot vērā, ka mājās ir mazs dēlēns, iespējami daudz laika pavadām laukā, taču nekā... Sejas ādas uzlabojumus neredzu.

Pastāsti, kā ir mainījusies Tava sejas āda pēc mazuļa piedzimšanas? Kādus sejas kopšanas līdzekļus ikdienā izmanto?

bibii bibii 07. Nov 2013, 21:32 odziņa-podziņa

Par Avon gari neizteikšos.Manā izpratnē riktīgs sū...Vismaz sejas krēmi.Man no sejas kosmētikas metas TĀDAS pumpas un augoņi...

bibii bibii 07. Nov 2013, 21:31 krixis3

Pikerītu!!! Diēta+endokrinologs+dermatologs+regulāra sejas kopšana+laba kosmētika

Banija Banija 06. Nov 2013, 23:20 tigerpelite

Paldies, izmēģināšu 😀

Banija Banija 06. Nov 2013, 14:55 Wuda

Es Global lietoju kopš jūnija, jo dermatoloģe to rekomendēja kā pašu labāko, kas vispār patlaban nozarē radīts. Man pēdējo 2 mēnešu laikā uz sejas parādījušies izteikts "grubulis". Eksperimenta nolūkos Global uz dažām dienām pārtraucu lietot un tad šķita, ka tas samazinās. Redzēsim, ko rīt par maniem novērojumiem teiks ārste.

06. Nov 2013, 14:13 odziņa-podziņa

Pati izdomāji šo metodi?

06. Nov 2013, 14:12

Man jau šķiet, ka ar "iekšām" sākumā jātiek galā (ar pumpu izraisītājiem, piemēram, vai nu tas būtu hormonu dēl vai cits iemesls), jo tā zieķēšanās ar visiem tiem līdzekļiem ir seku apkarošana, maskēšana. Kad atradīsi problēmu, tad arī pumpas nebūs. A tā savādāk tik tērēsi un tērēsi naudiņu visādos krēmos, gēlos, micerālajos ūdeņos utt.

nosiguldas nosiguldas 06. Nov 2013, 14:09

Būšu priecīga, ja tu uzticēsies man un atnāksi ciemos uz manu kosmētikas meistarklasi, iespējams, ka varu tev palīdzēt. uzraksti man e-pastā (knsuls123@gmail.com)